E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuula Vainikainen - Kumppanina muistisairaus maksuttomasti

Muistisairaus vaikuttaa suuresti sekä sairaan että hänen läheistensä elämään. Aiemmat roolit joutuvat usein myllerrykseen ja edessä on monia muutoksia. Läheiselle matka on monesti paitsi raskas myös ainutkertainen tavalla, joka saa katselemaan elämää uudesta näkökulmasta.

Teos kertoo elämästä muistisairauden kanssa ja antaa tietoa muistisairauksista ja niiden hoidosta. Mukana on sekä lääketieteen ja hoitotyön asiantuntijoiden näkökulmia että sairaiden ja heidän läheistensä kokemuksia. Muistisairauksia ei voida parantaa, mutta hyvä hoito ja läheisten tuki tarjoavat muistisairaalle mahdollisuuden hyvään, elämänmakuiseen arkeen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuula Vainikainen

Julkaistu

2016-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

180 sivua

Tietoa kirjasta Kumppanina muistisairaus

Lue heti jännittävä itsensakehittaminen Kumppanina muistisairaus, minkä kanssa elät verrattomia tuntemuksia. Kirjan tekijänä on ollut Tuula Vainikainen. Lukemista löytyy 180 sivua, minkä kanssa voit vastaanottaa jännittäviä elämyksiä. Digitaalisen kirjan ohella tarjottavana on lisäksi loistava äänikirja, jonka parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella ihan siellä jossa ikinä liikutkaan joten se luo matkastasi kiinnostavamman. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Teoksen on julkaissut Kirjapaja 2016-10-15. Aloita hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen ja pystyt nautiskelemaan kirjoista tuoreella tavalla. Tarviit vain älypuhelimen niin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 20€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljet. Kirjojen yrittäminen on lisäksi todella vaivatonta, sillä pystyt rajattomasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.