Äänikirja

Lue tai kuuntele

Thomas Erikson - Laiskat alaiset ympärilläni – Miksi jotkut työntekijät eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi maksuttomasti

Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos alaisesi pakenevat paikalta aina, kun työtehtävät ovat jaossa, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.

Onko tiimissäsi pelkkiä vätyksiä ja laiskottelijoita? Kenties sinä ja työntekijäsi olette persoonallisuudeltanne vain niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Tämä kirja kertoo, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Laiskat alaiset ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Tämän kirjan rinnakkaisteoksena ilmestyy kirja Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Thomas Erikson

Julkaistu

2019-01-01

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

284 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Laiskat alaiset ympärilläni – Miksi jotkut työntekijät eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi

Laiskat alaiset ympärilläni – Miksi jotkut työntekijät eivät tunnu saavan yhtään mitään aikaiseksi on luomava sekä hauska itsensakehittaminen, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Kirjan tuotti Thomas Erikson. Tämä Style on pituudeltaan 0 sivua, joten lukuiloa riittää useaksi myöhäisillaksi. Älä takerru vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 4:44:57 tunnissa. Äänikirja on uusi konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, bussissa tai vaikka juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee Aku Laitinen. Teoksen on julkaissut Atena 2019-01-01. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet nauttimaan kirjoista täysin aintlaatuisella keinolla. Tämä kaikki onnistuu mukavasti, jos omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-20e kk-maksulla, millä kykenet kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaista kokeilua joten voit sitoutumatta kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja kokeilla onko palvelu sinulle otollinen.