E-kirja

Lue tai kuuntele

Eero Ojanen - Lapsen filosofia maksuttomasti

Pieni on suurta

Lapsi ja lapsuus ovat meille tuttuakin tutumpia ja silti täynnä arvoituksia. Lapsi tuntuu aluksi hyvin täsmälliseltä käsitteeltä, mutta onko se lopulta sitä. Lapsi on pieni ihminen, mutta aikuisetkin voivat olla maailman lapsia tai luonnonlapsia. Ainakin olemme kaikki oman aikamme lapsia.

Eero Ojanen pohtii lasta ja lapsen olemusta sekä sitä, mitä voisi olla lapsen filosofia. Mitä me lopulta tiedämme lapsesta ja mitä voisimme lapselta oppia?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eero Ojanen

Julkaistu

2015-06-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

60 sivua

Tietoa kirjasta Lapsen filosofia

Lapsen filosofia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Eero Ojanen. Teoksesta löytyy 60 sivua, minkä kanssa on mahdollista saada ainutkertaisia oivaluksia. Kyseisestä teoksesta onnistuu myös äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava konsti kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Kirjapaja 2015-06-22. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat valitsemasi äänikirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Usea palveluista antaa toisaalta vapaan kokeilujakson, siten kykenet vapaasti yrittää palvelua ilman maksuja*.