E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Lapset, nuoret ja älylaitteet - Taiten tasapainoon maksuttomasti

Lähes jokaisen suomalaisen lapsen ja nuoren käytettävissä on älylaite, ja sen kautta heidän ulottuvillaan onkin koko maailma - kaikessa ihanuudessaan ja raadollisuudessaan, vaikka kellon ympäri. Siinä missä nuoret aiemmin ottivat vanhempiensa kanssa yhteen kotiintuloajoista ja päihdekokeiluista, nykyisin vääntöä syntyy usein älylaitteiden käytöstä.

Lapset, nuoret ja älylaitteet -kirjan tavoitteena on tiedon avulla poistaa turhia epäluuloja ja huolia ja siten voimaannuttaa meidät älylaitteiden käyttäjät, niin vanhat kuin nuoretkin. Samalla kirja opastaa meitä reagoimaan johdonmukaisesti silloin, kun tilanne sitä vaatii.

Kirjoittajat ovat älylaitteisiin, niiden toiminnallisuuksiin sekä lasten ja nuorten tasapainoiseen kehitykseen ja hyvinvointiin perehtyneitä tutkijoita ja asiantuntijoita. Kirjassa käsitellään älylaitteiden vaikutuksia niin aivojen kehitykseen, vuorovaikutukseen kuin vapaa-ajan viettotapoihinkin. Kirja vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin: Kuinka hallita älylaitteiden aiheuttamaa stressiä? Aiheuttavatko älylaitteet riippuvuutta? Miten pelaaminen vaikuttaa lapsiin ja nuoriin? Onko älylaite heille turvallisuusriski? Vinkkejä tarjotaan myös siihen, kuinka älylaitteita kannattaa lähestyä oppimisen, unen ja fyysisen terveyden edistämisen näkökulmista.

Toivomme, että tämä kirja edistää kaikkien lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneiden aikuisten kehittymistä älylaitteiden tasapainoisen käytön tukijoiksi. Digitaalinen aika edellyttää meiltä aikuisilta kasvattajina uudenlaista osaamista ja tarjolla olevien mahdollisuuksien ymmärrystä ja hallintaa. Lisäksi tarvitsemme itsesäätelyn taitoa sitä opettelevien lastemme ja nuortemme rinnalla.

Lue kevään 2019 uutuusluettelon juttu kirjasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2019-01-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

141 sivua

Tietoa kirjasta Lapset, nuoret ja älylaitteet - Taiten tasapainoon

Lue vauhdikas itsensakehittaminen Lapset, nuoret ja älylaitteet - Taiten tasapainoon, minkä kera koet ainutkertaisia tuntemuksia. Teoksen tekijänä on ollut Unknown Author. Kyseinen kirja on pituudeltaan 141 sivua, siis kirjaa piisaa moneksi myöhäisillaksi. Älä silti rajoitu yksin e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä missä kuljetkaan joten se luo matkasta kiintoisamman. Kirjan rentouttavana äänenä toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-01-10 julkasijan Duodecim toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on hyvä konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan olet. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät kätevästi mukana puhelimessasi. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä ikinä liikutkaan. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen palvelu sopiva sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.