E-kirja

Lue tai kuuntele

Suvi Auvinen, Elina Innanen - Lapsiperheen vegaanikeittokirja maksuttomasti

Maistuvaa kasvisruokaa koko perheelle

Suomen ensimmäinen vegaaninen keittokirja koko perheen makuun on täällä. Ravitsemusterapeutin kanssa koostettu teos auttaa arjen kiireessä.

Jokainen haluaa ruokkia lapsensa mahdollisimman terveellisesti ja herkullisesti. Miten nämä kaksi asiaa yhdistetään? Entä miten lapset saa syömään enemmän kasviksia? Lapsiperheen vegaanikeittokirjaan on koottu kuuden viikon ruokalista yhdessä ravitsemusterapeutin kanssa, herkuttelua unohtamatta. Reseptien lisäksi kirjasta löytyy tiiviisti perustieto lasten täysipainoisen vegaaniruokavalion toteuttamiseen sekä vinkkejä lapsiperheen arkiruokailun järjestämiseen ja helpottamiseen.

Tekijäparina toimii suomalaisen kasvissyönnin voimakaksikko. Ruokabloggaaja ja palkittu keittokirjailija Elina Innanen on tullut tunnetuksi Chocochili-blogistaan. Lapsiperheen vegaanikeittokirja on Innasen kuudes keittokirja. Toimittaja ja tietokirjailija Suvi Auvinen on vegebisneksen haluttu huippuosaaja ja ammattipedagogi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Suvi Auvinen, Elina Innanen

Julkaistu

2020-09-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

108 sivua

Tietoa kirjasta Lapsiperheen vegaanikeittokirja

Mielenkiintoinen Lapsiperheen vegaanikeittokirja on hyvä itsensakehittaminen, jota lukiessa ajankulu poistuu kokonaan. Teoksen tuotti Suvi Auvinen, Elina Innanen. Teoksen pituus on 108. Ethän siitä huolimatta jää pelkästään digitaaliseen kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on toimiva keino nauttia kirjaa olitpa metrossa, bussissa tai esimerkiksi kävelyllä. Äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-09-03 ja teoksen julkaisijana toimii Kosmos. Ääni – sekä e-kirja on mahtava konstilukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan olet. Mikäli sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa milloin voit rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko ohjelma juuri sinulle oikea.