Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Suvi Auvinen - Lihan loppu maksuttomasti

Ruokatrendit tulevat ja menevät, mutta yksi on jatkanut kasvuaan vuodesta toiseen: kasvissyönti.

Viime vuosina lihansyönnin vähentäminen on noussut globaalisti merkittäväksi tekijäksi, joka muuttaa jo talouden rakenteita. Miksi näin on tapahtunut, ja mitä se merkitsee tulevaisuudessa? Lihantuotannon päästöjen vuoksi ilmastonmuutoksen maailmassa kasvissyöntiin siirtyminen saattaa olla jopa väistämätöntä.

Mutta mitä lihan loppu tarkoittaa maatalouden, politiikan, terveyden, liiketoiminnan tai yhteiskunnan eläinkuvan kannalta? Tapahtuuko merkittävä muutos teknologian avulla vai asennemaailmassamme? Lihan loppu etsii ratkaisuja aikamme kiireellisimpään kysymykseen: mitä syömme huomenna?

Suvi Auvinen on journalisti ja yrittäjä, joka on kirjoittanut mm. Imageen ja Glorian ruoka & viiniin. Hän työskentelee toimitusjohtajana perustamassaan Vegefirmassa, joka järjestää Pohjoismaiden suurinta kasvisruokatapahtumaa Vegemessuja ja purkaa kasvissyöntiin liittyviä stereotypioita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Suvi Auvinen

Julkaistu

2019-09-25

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

484 min

E-kirjan pituus

158 sivua

Tietoa kirjasta Lihan loppu

Lihan loppu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Suvi Auvinen. Lukemista löytää 158 sivua, niiden avulla onnistut saada ainutlaatuisia tuntemuksia. Tämän lisäksi kirjasta löytyy samoin kuunneltava versio, jonka kestoaika on 8:04:42 tuntia. Äänikirja ei rajoita sinua nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan onnistut nyt iloita kirjasta missä tahansa haluat muun muassa autolla ajaessa. NAME äänikirjan lukija on Jukka Pitkänen. Teos on alunperin julkaistu 2019-09-25 julkaisijan Kosmos toimesta. Ääni – sekä e-kirja on kätevä tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan menetkään. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit mielimäsi ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen yrittäminen on niin ikään suunnattoman vaivatonta, sillä voit rajattomasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.