Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maaret Kallio - Lujasti lempeä maksuttomasti

Lujasti lempeä -blogistin viiltävän kirkkaita havaintoja ajastamme, hänen omalla äänellään.

Onko onnellisuudesta tullut aikamme pakkopaita? Löytyykö sinusta pieni mielipuoli? Olisiko välillä hyvä keskittyä olemaan rehellisesti kateellinen?

Lujasti lempeä -kirja ei päästä lukijaansa helpolla. Se haastaa pohtimaan niin armollisuutta kuin vaativuuttakin. Tästä kirjasta on turha etsiä vinkkejä täydellisyyteen tai huippuelämän herruuteen, mutta se ei myöskään kehota aina vain antautumaan ja alisuoriutumaan. Kirja tarjoaa vastapainoa nykypäivän elämäntaito-oppaiden tulvalle. Kirja on elämänajatteluopas, jonka avulla lukija saa kehyksiä omien pohdintojensa ja totuuksiensa löytämiseksi. Kirjassa etsitään viisasta vaativuutta, joka antaa armoa, mutta myös vastuuttaa ja osoittaa raja-aitoja ihmisenä olemiselle.

Maaret Kallio on psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Vastaanottotyönsä lisäksi Kallio kouluttaa, kirjoittaa blogia ja tietokirjoja ja on myös tuttu televisiotyöstään mm. Ensitreffit alttarilla -sarjasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maaret Kallio

Julkaistu

2016-12-07

Lukija

Maaret Kallio

Äänikirjan pituus

340 min

E-kirjan pituus

112 sivua

Tietoa kirjasta Lujasti lempeä

Lujasti lempeä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Maaret Kallio. Lujasti lempeä on pituudeltaan 112 sivua, siis todella hyvä pituus lukemiseen. Lisänä kirjasta on tehty samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 5:40:50 tuntia. Äänikirja on ainutlaatuinen konsti kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, autossa tai esimerkiksi juoksemassa. Kirjan on lukenut Maaret Kallio. Teoksen on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2016-12-07. E- sekä äänikirjat tarjoilevat maikoisan mahdollisuuden nautiskella jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat helposti mukanasi älypuhelimessasi. Tämä kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20e kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikinä liikut. Äänikirjojen kokeileminen on niin ikään tosi mutkatonta, sillä voit esteettömästi yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.