Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maaret Kallio - Lujasti lempeä : mielen työkirja maksuttomasti

Harjoituskirja mielen hyvinvoinnin ja hyvän elämän tueksi.

Havainnoimalla omaa mieltäsi ja toimintaasi opit tiedostamaan ja hyväksymään oman mielesi toimintaa ja sen eri puolia. Kirja kulkee mukanasi kahdentoista kuukauden ajan kysellen lempeästi ja kyseenalaisten lujasti. Mielen hyvinvointia tukevien teemojen kautta se auttaa tekemään pieniä pysähdyksiä merkityksellisten asioiden äärelle niin omassa elämässä kuin mielessä.

Mielen työkirja auttaa huomaamaan sellaiset arkipäivän asiat, teot ja valinnat, joilla voit vahvistaa omien arvojesi mukaista hyvää elämää. Kirjan tekstit ja harjoitukset vahvistavat itsemyötätuntoa, sovinnollista suhdetta itseen ja hyviä ihmissuhteita. Maaret Kallion viisaiden ja syvien sanojen johdattamana opit keinoja ja taitoja tulla toimeen hankaluuksien kanssa, ja saat työkaluja vahvistaa hyvän elämän perustaa. Maaret Kallio on psykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen teoksensa Lujasti lempeä ja Inhimillisiä kohtaamisia ovat olleet myyntimenestyksiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maaret Kallio

Julkaistu

2018-01-02

Lukija

Maaret Kallio

Äänikirjan pituus

263 min

E-kirjan pituus

138 sivua

Tietoa kirjasta Lujasti lempeä : mielen työkirja

Lujasti lempeä : mielen työkirja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Maaret Kallio. Lujasti lempeä : mielen työkirja on pituudeltaan 138 sivua, elikä näinollen kelvollinen pituus lukemiseen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka keskuudessa vastaanotat lukuhetkiä peräti 4:23:45 h. Äänikirja on ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. NAME äänikirjan lukija ääni on Maaret Kallio. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-01-02 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on hyvä konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan menet. Tarvitset vaan puhelimen ja messissä on lukematon määrä kirjoja. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 15€ kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Äänikirjojen koettaminen on samoin tosi helppoa, koska pystyt vapaasti kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.