E-kirja

Lue tai kuuntele

Vesa Sisättö - Lukemisen voima maksuttomasti

Löydä lukemisen supervoimasi!

Haluaisitko saada takaisin lukemisen taidon? Tuntuuko kirjan äärelle pysähtyminen vaikealta? Kaipaatko elämääsi rauhallisempaa tahtia?

Lukeminen parantaa tutkitusti keskittymiskykyä, vähentää stressiä ja ehkäisee muistisairauksia. Keskittynyt lukeminen on ainutlaatuinen taito, joka ei synny ihmiselle automaattisesti. Onneksi kuka tahansa voi opetella lukijaksi.

Lukemisen voima on kirja sinulle, joka haluat löytää lukemisen ilon. Sinulle, joka haluat palata lukijaksi. Ja aivan erityisesti sinulle, joka et vielä ole löytänyt lukemisen supervoimaasi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vesa Sisättö

Julkaistu

2020-08-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Lukemisen voima

Lukemisen voima on kiehtova sekä mielenkiintoinen itsensakehittaminen, mikä ei toden totta jätä missään nimessä kylmäksi. Opuksen on kirjoittanut Vesa Sisättö. Lukemisen voima on pituudeltaan 124 sivua, elikä erittäin kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Kyseisestä e-kirjasta on tehty myös äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan voit nyt nauttia kirjasta heti kun haluat kuten vaikka lentokoneessa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2020-08-07. Aloita samantien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet nauttimaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella tavalla. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit sopivan äänikirjasovelluksen. Suorittamalla sovitun kk-maksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa jolloin voit vapaasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko sovellus justiinsa sinulle kelpo.