Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pippa Laukka, Iina-Sofia Karonen - Luonnollisesti paras maksuttomasti

Kirja nuoren naisen hyvinvointiin

Luonnollisesti paras kertoo kaiken, mitä nuoren naisen tulee tietää hyvinvoinnista. Se opastaa niin ravinnon merkitykseen kuin siihen, miten parantaa suorituskykyä tai treenata oikein. Se puhuu viisaudella myös ulkonäköpaineista, henkisestä tasapainosta ja siitä, miten oppia rakastamaan itseään.

Kirja tuo lääkärin, äidin ja nuoren naisen näkökulman siihen, millaista on olla nuori nainen. Tunnettu lääkäri Pippa Laukka purkaa uskomuksia muun muassa laihduttamisesta, treenaamisesta ja superfoodeista ja korvaa ne tutkitulla tiedolla. Iina-Sofia Karonen tuo tiedon rinnalle nuoren naisen elämänkokemuksen. Kirja lähestyy monien aiheiden kautta perimmäistä kysymystä: Mitä voin tehdä voidakseni kaikin tavoin paremmin? Pippa Laukka on tunnettu urheilulääkäri, tietokirjailija ja kolumnisti. Hän on kolmen tyttären äiti ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, joka haluaa tuoda asiantuntijan lempeää ääntä ulkonäkö- ja terveyskeskusteluun. Pipalla on kahdenkymmenen vuoden kokemus lääkärinä nuorten parissa työskentelystä ja ainutlaatuinen kyky konkretisoida monimutkaisia asioita ymmärrettävään muotoon.

Iina-Sofia Karonen on nuori nainen ja opiskelija, joka rakastaa matkustamista ja elää joka kerta unelmiaan todeksi päästessään tutustumaan uusiin kulttuureihin ja ihmisiin. Liikunta, valokuvaus ja luonnon kauneus ovat lähellä Iinan sydäntä. Pippa ja Iina ovat äiti ja tytär.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pippa Laukka, Iina-Sofia Karonen

Julkaistu

2018-03-07

Lukija

Mervi Takatalo

Äänikirjan pituus

332 min

E-kirjan pituus

129 sivua

Tietoa kirjasta Luonnollisesti paras

Luonnollisesti paras on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Pippa Laukka, Iina-Sofia Karonen. Teoksesta löytyy 129 sivua, joiden seassa saatat elää ainutkertaisia oivaluksia. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan vaadittua tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on kanssa 5:32:21 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä missä milloinkin kuljetkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Tätä kirjaa lukee Mervi Takatalo. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-03-07 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tykkänään innovatiivisen konstin nauttia kirjoista. Tarvitset vain puhelimen ja messissä on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen kokeileminen on myös erittäin helppoa, koska voit vapaasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.