E-kirja

Lue tai kuuntele

Mikael Pentikäinen - Luottamus maksuttomasti

Helsingin Sanomien ex-päätoimittaja kertoo, mitä on luottamus ja miten jokainen voi rakentaa sitä omassa elämässään. Mitä luottamus on, mistä se rakentuu, miten sitä voi vahvistaa, miten sen voi menettää? Mikael Pentikäinen on pitkän uransa aikana pohtinut luottamusta niin päätoimittajana, toimitus-johtajana kuin luottamus-miehenäkin. Osin vahvasti omakohtainen, osin muiden kokemuksiin ja tutkimustietoon nojaava Luottamus-kirja on itsetutkistelua mutta myös löytöretki luottamuksen ytimeen.

Suomessa on tällä hetkellä huutava pula luottamuksesta, joka on parhaimmillaan merkittävä elämää parantava voima. Sitä tarvitaan nykyistä enemmän politiikassa ja yrityksissä mutta myös kotona ja kouluissa. Kirjassa pohdin, miten jokainen ihminen, yritys kuin kansakuntakin voi rakentaa luottamuksen päälle parempaa tulevaisuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikael Pentikäinen

Julkaistu

2014-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

306 sivua

Tietoa kirjasta Luottamus

Kiintoisa Luottamus on uskomaton itsensakehittaminen, jota kuunnellessa ajankulu poistuu kokonaan. Teoksen tuotti Mikael Pentikäinen. Teoksen pituus on 306. Ethän silti takerru ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on toimiva konsti kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet autossa ja saa myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2014-02-28. E- sekä äänikirjat lisäävät maikoisan tavan iloita mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Jos sinulla on omistamasi puhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä liikutkaan. Useat palveluista antaa samoin ilmaisen kokeilujakson, jolloin pystyt kahleettomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.