Lue tai kuuntele

Miia Moisio - Lupa surra maksuttomasti

Surijalle, läheiselle ja niille, jotka kohtaavat surevia ihmisiä

Surulla on monet kasvot. Se on tunne, joka liittyy menetyksiin. Se tulee, asettuu ihmiseen ja lähtee sitten, kun se on tehnyt työnsä. Se hidastaa, hiljentää, masentaa ja vie voimia. Teos antaa luvan surra kaikkea, mistä on päättänyt luopua tai joutunut luopumaan.

TM, pappi, sielunhoidon asiantuntija ja skeematerapeutti Miia Moisio toimii hyvinvointialan yrittäjänä. Hän on kirjoittanut Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2011. Miian esikoisteos Toivon kirja masennuksesta ilmestyi vuonna 2018.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Miia Moisio

Julkaistu

2020-10-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Lupa surra

Lupa surra on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Miia Moisio. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 0 sivua, minkä seassa nauttia useampi ilta. Ethän siitä huolimatta takerru yksin digitaaliseen kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on fantastinen käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Kirjan on lukenut tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi tuntematon 2020-10-12. Ääni – ja e-kirja on hyvä konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan olet. Jos sinulla on kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myöskin mukanasi satoja eri kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, jolla kykenet kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiinnostavia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on kanssa äärimmäisen mutkatonta, sillä voit vapaasti testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.