E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Maijan tarina maksuttomasti

Vanhoillislestadiolaisen Maijan lapsuus särkyi jo varhain, kun hän joutui seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Siitä alkanutta traumaattista tapahtumasarjaa pahensi perheessä ja lähiympäristössä vaikuttanut vaikenemisen kulttuuri, joka mahdollisti hyväksikäytön jatkumisen. Tässä kirjassa Maija kertoo lapsena koetusta seksuaalisesta väkivallasta sekä sen torjumisesta, unohtamisesta ja palautumisesta mieleen aikuisena. Yritykset purkaa lapsuuden tapahtumia oman lähipiirin ja uskonyhteisön kanssa johtivat uudenlaisiin vaikeuksiin.

Maijan lisäksi teoksessa kirjoittavat eri alojen asiantuntijat. Heidän teksteissään tarkastellaan traumatisoitumisen ja toipumisen prosessia, uskonnollisen yhteisön ja väkivallan kytköksiä, uskon ja moraalin välistä yhteyttä sekä hyväksikäytöstä puhumista ja siitä vaikenemista. Kokonaisuutena teos on vahva yhteiskunnallinen puheenvuoro mutta myös kertomus uskosta, rohkeudesta ja selviytymisestä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2012-06-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

129 sivua

Tietoa kirjasta Maijan tarina

Kuuntele vauhdikas itsensakehittaminen Maijan tarina, jonka avulla saat ainutkertaisia elämyksiä. Kirjan teki Unknown Author. Kirjasta löytyy 129 sivua, minkä avulla saatat viettää unohtumattomia hetkiä. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta pakko rajoittua yksin luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa milloinkin kuljet ja se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. NAME äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan on julkaissut Kirjapaja 2012-06-30. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin modernin keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät helposti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Silloin kun tahdot mennä' todella e-kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa ainoastaan maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin sinulla on isokokoinen valikoima omalaatuisia kirjoja. Kirjojen yrittäminen on myös tosi mutkatonta, sillä voit sitoutumatta kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.