E-kirja

Lue tai kuuntele

Anja Kulovesi - Matka runsauden lähteelle maksuttomasti

Matka voiman lähteelle kuljettaa lukijan kohti myönteistä ajattelua havainnollisen tiedon, harjoitusten ja voimalauseiden avulla.

Rentoutusharjoitukset ja mielikuvaharjoitukset tukevat lukijaa löytämään oman luovuuden ja selkiyttämään henkilökohtaisia tavoitteita. Voimalauseet tukevat lukijaa ja konkretisoivat unelmia ja tavoitteita. Tuula Kojosen herkkä kuvitus inspiroi matkaa. Anja Kulovesi on helsinkiläinen tietokirjailija ja hyvinvointialan yrittäjä, joka asuu osa-aikaisesti Nizzassa. Kulovesi on naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista lasta ensimmäisestä avioliitostaan. Hänen teostensa pääaiheita ovat hyvinvointi, kehittyminen, markkinointi ja työn tulevaisuus. Kirjan herkän kuvituksen on tehnyt Tuula Kojonen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anja Kulovesi

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

44 sivua

Tietoa kirjasta Matka runsauden lähteelle

Kuuntele heti mielenkiintoinen itsensakehittaminen Matka runsauden lähteelle, jonka kera tunnet tavattomia fiiliksiä. Anja Kulovesi on kirjan kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytää 44 sivua, joiden rinnalla voit kokea ainutlaatuisia hetkiä. Ethän silti jää vaan e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa hetkinä kun olet julkisessa ja se tekee myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-07-15 ja kirjan julkaisijana on Saga Egmont. Ääni – sekä myös e-kirja onkin vetoava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään menet. Se toimii mutkattomasti, jos vain omistat puhelimen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän vertainen sovellus asiallinen sinulle, niin pystyt testata tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.