Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Iikka Kivi - Menisit ennemmin terapiaan maksuttomasti

Tämä kirja ei ratkaise ongelmiasi.

Erityisesti yhteiskunnallisilla nettiteksteillään tunnetuksi tulleen oululaiskoomikko Iikka Kiven ensimmäinen kirja on opas parempaan elämään – niille, jotka arvostavat rehellisyyttä.

"Universumi ei voi auttaa sinua. Se ei tiedä, mitä sinä haluat, eikä sitä kiinnosta ottaa selvää. Tämä ei johdu siitä, että universumi olisi keskustapoliitikko, vaan siitä, että tämä ei ole sille mahdollista, koska kosmos on ääretön klöntti aikaa ja avaruutta – siinä kaikki."

Iikka Kivi on oululainen stand up -koomikko, joka nousi valtakunnalliseksi tähdeksi voittamalla TV2:n Naurun tasapaino -kilpailun 2014. Komedian ohella Kivi tekee peliarvosteluja, harrastaa luontokuvausta ja kirjoittaa Facebookiin, jossa hänen tekstinsä keräävät poikkeuksetta tuhansia tykkäyksiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Iikka Kivi

Julkaistu

2018-11-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

204 min

E-kirjan pituus

98 sivua

Tietoa kirjasta Menisit ennemmin terapiaan

Mieleenpainuva Menisit ennemmin terapiaan on ihastuttava itsensakehittaminen, mitä luettaessa vuorokaudenaika katoaa täydellisesti. Kirjan kirjoittajana on ollut Iikka Kivi. Tämän pituus on 98. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka parissa vietät lukuhetkiä jopa 3:24:32 h. Äänikirja onkin mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet autossa ja saa myöskin kävelystä kivemman. Tämän äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-11-16 julkasijan Kosmos toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on helppo tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan oletkaan. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat helposti mukanasi omassa puhelimessasi. Tämä kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä ikänään menet. Iso osa palveluista tarjoilee myöskin veloituksettoman kokeilujakson, ja näin voit rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.