Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Rosa Nenonen - Merkityksellisen työn kaava maksuttomasti

Kouluttaja, key-note -puhuja ja yrittäjä Rosa Nenonen pysähtyi kahden menestyksekkään uran jälkeen miettimään elämäänsä: Mikä työ olisi merkityksellistä? Mikä olisi tavoittelemisen arvoista? Alkoi vuosien tutkimusmatka.

Tämä kirja on tuon matkan tulos. Kirjassaan hän jakaa omia ja muiden oivalluksia ja yhdistää ne positiivisen psykologian teorioihin ja tutkittuun tietoon. Hän avaa lukijalle, kuinka toteuttaa itseä ja kokea merkityksellisyyttä siinä työssä, mitä teemme.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rosa Nenonen

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

Hannamaija Nikander

Äänikirjan pituus

310 min

E-kirjan pituus

115 sivua

Tietoa kirjasta Merkityksellisen työn kaava

Merkityksellisen työn kaava on jännittävä sekä iloinen itsensakehittaminen, joka ei taatusti jätä ketään väsyneeksi. Tämän on kirjoittanut Rosa Nenonen. Kirjan pituus on 115. E-kirjan kera tarjottavana on myös mainio äänikirja, jonka mukana vietät normaalilla nopeudella 5:10:00 tuntia. Äänikirja onkin mukava konsti nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, lentokoneessa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan on lukenut Hannamaija Nikander. Teoksen on julkaissut Gummerus 2020-08-17. Ääni – ja e-kirja onkin loistava keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menetkään. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat valitsemasi äänikirjasovelluksen. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikänään liikut. Parasta asiakkaalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa ja tällä tavalla kykenet rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja kokeilla onko palvelu sinulle sopiva.