E-kirja

Lue tai kuuntele

Osmo Kontula - Mielen seksuaalisuus maksuttomasti

Lapsuudessa ja nuoruudessa tyydyttämättä jääneet tarpeet heijastuvat pitkälti niin aikuisuuden parisuhteeseen kuin sen seksuaalielämään. Syvällisen itsetutkiskelun ja fantasioiden avulla voi kuitenkin päästä psyykkiseen sovintoon ja purkaa patoumia sekä eheytyä ja löytää samalla oman seksuaalisuutensa nautinnollisen ytimen.

Lähes kolmekymmentä vuotta seksuaaliasioita tutkinut, niistä kirjoittanut ja esitelmöinyt tutkimusprofessori Osmo Kontula astuu tässä kirjassaan uudelle ja rohkealle tielle. Hän kuvaa älykästä seksiä ja viisasta himoa, joita tuoreimmat tutkimukset mielen seksuaalisuudesta ja kiihottumisesta käsittelevät. Käytännön kokemukset psykoterapeuttisesta hoitotyöstä sekä monet esimerkit ja harjoitukset auttavat niin seksuaalisuudesta kiinnostunutta yksittäistä lukijaa kuin terveydenhuollon ammattilaistakin jännittävälle ja kiehtovalle tutkimusretkelle eroottisuuden ja kiihottumisen maailmaan.

Hetkeen keskittyminen kytkee yhteen kehon, mielen ja hengen ja antaa fyysistä nautintoa sen syvällisen yhteyden kautta, mikä meillä on itseemme ja toiseen. On mahdollista luoda kumppanin kanssa seksuaalinen ja emotionaalinen liitto, joka tyydyttää syvimpiä tarpeitamme ja tuottaa jopa eroottisia huippukokemuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Osmo Kontula

Julkaistu

2017-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

140 sivua

Tietoa kirjasta Mielen seksuaalisuus

Kuuntele välittömästi mielenkiintoinen itsensakehittaminen Mielen seksuaalisuus, minkä parissa saat ainutkertaisia tuntemuksia. Tämän ihastuttavan teoksen on raapustanut Osmo Kontula. Kyseinen kirja on sivumäärältään 140 sivua, eli riemua piisaa usemmaksi ajankohdaksi. Lisänä e-kirjasta onnistuu kanssa kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin fantastinen tapa nauttia kirjaa olitpa ratikassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Duodecim 2017-03-01. Aloita saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista hyvin uudenaikaisella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat sopivan äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Parasta käyttäjälle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa jolloin kykenet sitoutumatta testata kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko palvelu juuri sinulle hyvä.