Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Johann Hari - Mielen yhteydet maksuttomasti

Hyvästit masennuslääkkeille?

Johann Harin Mielen yhteydet – Masennuksen todelliset syyt tarjoaa radikaalin uuden näkökulman yhteen nykymaailman suurimmista ongelmista.

Mistä masennus ja ahdistus aiheutuvat, ja kuinka voimme hoitaa niitä? Toimittaja Johann Hari sairastui masennukseen jo lapsena ja sai ensimmäiset masennuslääkkeensä teini-ikäisenä. Kuten niin monelle muullekin masennuksesta kärsivälle, myös Harille kerrottiin hänen sairautensa johtuvan aivojen kemiallisesta epätasapainosta.

Vuosia myöhemmin Hari ryhtyi tutkimaan, mitä tämä väite oikeastaan tarkoittaa. Pian hänelle selvisi, että se mitä hänelle oli aiemmin kerrottu masennuksesta ja ahdistuneisuudesta, ei pitänyt paikkaansa. Hari löysi ympäri maailmaa useita tutkimuksia, jotka osoittivat masennuksen ja ahdistuneisuuden johtuvan siitä, millaista elämää me nykyään elämme. Mutta jos syy on tämä, mitä muutoksia voisimme tehdä tilanteen korjaamiseksi?

Kirjassaan Hari erittelee yhdeksän todellista syytä masennuksen taustalla – ja sen jälkeen seitsemän erilaista ratkaisua, joiden avulla masennuksesta voi toipua. Radikaali uusi ajattelutapa muuttaa täysin suhtautumisemme yhteen nykymaailman suurimmista ongelmista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Johann Hari

Julkaistu

2019-02-28

Lukija

Tommi Rantamäki

Äänikirjan pituus

801 min

E-kirjan pituus

297 sivua

Tietoa kirjasta Mielen yhteydet

Vauhdikas Mielen yhteydet on hurja itsensakehittaminen, mitä kuunnellessa aika poistuu tyystin. Johann Hari on kirjan kirjoittajana. Teoksesta löytyy 297 sivua, minkä seassa voit elää ainutlaatuisia elämyksiä. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kyydissä kuuntelet jopa 13:21:20 h. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä jossa kuljet ja se saa matkastasi kiehtovamman. Kirjan miellyttävänä äänenä toimii Tommi Rantamäki. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-02-28 julkasijan Bazar toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat mahtavan vaihtoehdon nautiskella mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa ja kotona. Tarviit vain kännykän jolloin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Mikäli haluat päästä kunnollisesti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ niin käytössäsi on iso kokoelma erilaisia kirjoja. Kun et ole varma onko tämän vertainen sovellus oikea itsellesi, niin voit kokeilla valitsemaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.