E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka Valkonen - Mies ja masennus maksuttomasti

Lapsuuden sankarit nappasivat kohti ammutut luodit hampaillaan ja raivasivat tiensä omatekoisilla räjähteillä. Leikeissä oli mahdollista olla supersankari, mutta tosielämässä voimamme ovat rajalliset.
Mitä teet, jos masentaa ja mieli täyttyy vain huonoista ratkaisuvaihtoehdoista?

Tässä kirjassa ei arvuutella, milloin huono vointisi on masennusta ja milloin ei ole. Sen sijaan mietitään yhdessä, miten säilyä hengissä pahoissakin paikoissa ja ennen kaikkea, miten voi toimia niin, että elämä tuntuu elämisen arvoiselta.

Kirja antaa ajateltavaa miehille, miehen läheisille ja miehiä auttaville ammattilaisille. Se on miesten puolella muttei ketään vastaan.

Jukka Valkonen on valtiotieteiden tohtori, sosiaalipsykologi ja työnohjaaja. Hän on tutkinut miesten kokemuksia masennuksesta ja tehnyt pitkään töitä mielenterveyskysymysten parissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Valkonen

Julkaistu

2019-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

95 sivua

Tietoa kirjasta Mies ja masennus

Mies ja masennus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Jukka Valkonen. Lukemista löytää 95 sivua, niiden avulla mahdat kokea ainutkertaisia lukuhetkiä. Digitaalisen kirjan kanssa saatavilla on hyödyllinen äänikirja, minkä avulla vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen tapa nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikkapa lenkillä. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Tuuma-kustannus 2019-11-01. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat aivan uudenaikaisen keinon nautiskella kirjoista. Tarvitset pelkästään puhelimen jolloin mukanasi on monia kirjoja. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä koskaan menet. Äänikirjojen testaaminen on myös tosi helppoa, koska pystyt rajattomasti testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.