E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Järvelä - Mika Waltarin Helsinki maksuttomasti

Mika Waltari oli syntyperäinen helsinkiläinen, joka eli kaupungissa lähes koko elämänsä, läpi kolmen sodan ja kaupungin muutoksen. Hän kuvasi uransa alusta lähtien kaupunkia teoksissaan, joihin on tallentunut tarkasti todellista ja fiktiivistä elämää Helsingissä.
Tämä kirja näyttää Helsingin Waltarin silmin ja vie hänen kuvaamilleen paikoille. Osa niistä on yhä helppo löytää, osa kuuluu kaupungin menneisyyteen. Monia Waltarin elämään tai teoksiin liittyneitä paikkoja - asuinrakennuksia, ravintoloita, sairaaloita, elokuvateattereita - ei ole enää olemassa, mutta kirja vie lukijansa sinne, missä ne ovat olleet, ja kertoo, miten muutos on tapahtunut.
Kirja koostuu Waltarin elämään ja teoksiin liittyvien paikkojen kuvauksista, jotka on järjestetty niin, että lukija voi teosta seuraten kulkea Waltarin Helsingissä.
Runsaasti kuvitetussa kirjassa on myös eri alueiden kartat, joiden avulla kirjassa kuvaillut paikat on helppo löytää.

Juha Järvelä on jyväskyläläinen historian tutkija ja kirjastoammattilainen. Hän on väitellyt 2013 Mika Waltarin nuoruudentuotannosta ja julkaissut kaksi Waltaria koskevaa tietokirjaa: Waltari ja sukupuolten maailmat (2013) ja Komisario Palmun jäljillä (yhdessä Marjo Vallitun kanssa, 2014).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Järvelä

Julkaistu

2019-10-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

247 sivua

Tietoa kirjasta Mika Waltarin Helsinki

Kuuntele heti vaiheakas itsensakehittaminen Mika Waltarin Helsinki, minkä kanssa koet ainutlaatuisia tuntemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Juha Järvelä. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 247 sivua, joiden mukana nauttia useampi hetkinen. Kyseisestä teoksesta löytyy myös kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen keino kuunnella kirjaa silloin kun olet liikkumassa ja se luo myös kävelystä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirjan on julkaissut Minerva 2019-10-28. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät perusteellisesti tuoreen tavan nauttia kirjoista. Jos sinulla on omistamasi puhelimesi seurassasi, niin sinulla on seurassasi tuhansia kirjoja. Tilittämällä kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kirjojen yrittäminen on myös todella mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.