E-kirja

Lue tai kuuntele

Anssi Sovijärvi - Miksi hengästyn? maksuttomasti

Varsin usein lääkärin vastaanotolle hakeutuu henkilö, joka mielestään hengästyy rasituksessa liian nopeasti tai herkemmin kuin ennen. Usein paljastuu, että syynä on vain entistä vähäisempi liikunta ja siitä johtuva huono kunto yhdistyneenä vanhenemisen aiheuttamaan fyysisen suorituskyvyn pienenemiseen. Tai henkilön paino on vuodessa tai parissa noussut merkittävästi ja rasvakudosta on kertynyt keskivartalolle. Hengästymisen taustalla voi kuitenkin olla myös sydän- tai keuhkosairaus, jonka oikea hoito voi poistaa oireen tai ainakin lievittää sitä. Tällaisia sairauksia ovat mm. sydämen pumpputoimintaa heikentävät verenpainetauti, sepelvaltimotauti ja eteisvärinä sekä keuhkojen toimintaa huonontavat sairaudet, kuten astma ja keuhkoahtaumatauti.
Miksi hengästyn -kirjan tarkoituksena on antaa tutkittuun tietoon perustuva näkemys liian nopean hengästymisen ja rasitushengenahdistuksen fysiologisista syistä ja mekanismeista vähän liikkuvilla tai lihavilla henkilöillä sekä henkilöillä, joilla on jokin sydän- tai keuhkosairaus. Kirjassa valotetaan myös toimenpiteitä, joilla hengenahdistusoireisto voidaan saada lievittymään tai poistumaan. Liikuntaharjoittelun ja hoitotoimenpiteiden vaikutuksista on omat kappaleensa. Kirja on ensimmäinen tästä aiheesta kirjoitettu yleistajuinen suomenkielinen teos.
Miksi hengästyn -kirjasta on hyötyä henkilöille, jotka kokevat haittaavaa hengästymistä jokapäiväisessä elämässään. Myös lääkärit, jotka hoitavat rasitushengenahdistuksesta kärsiviä potilaita, voivat saada kirjasta uutta näkemystä. Potilasjärjestöissä toimiville henkilöille kirja on hyvä apuväline, joka auttaa ymmärtämään hengenahdistuksen olemusta ja löytämään oiretta helpottavia ratkaisuja.
Kirjan toiseen painokseen on tehty muutamia pieniä lisäyksiä ja tarkennuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anssi Sovijärvi

Julkaistu

2018-01-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

64 sivua

Tietoa kirjasta Miksi hengästyn?

Miksi hengästyn? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Anssi Sovijärvi toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen Style on pituudeltaan 64 sivua, näin ollen lukemista piisaa muutamaksi ajankohdaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka kera saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella aivan siellä jossa liikut joten se luo matkastasi kiintoisamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Duodecim 2018-01-04. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat hyvin modernin keinon iloita kirjoista. Jos sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on taskussasi tuhansia eri kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Useat ohjelmista antaa toisaalta vapaan ilmaisjakson, ja näin voit vapaasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.