E-kirja

Lue tai kuuntele

Satu Kaski, Vesa Nevalainen - Miksi kannattaa (välillä) olla tekemättä mitään? maksuttomasti

Joskus toden totta kannattaa olla tekemättä mitään, sillä mikäs sen mukavampaa kuin joutilaat hetket, ja kuten aforismi toteaa: ”Etevä laiskottelu on yhtä tärkeätä kuin taitava työnteko.”
Satu Kaski ja Vesa Nevalainen johdattavat teoksessaan laiskottelun ja joutilaisuuden taitoon. Se on taito, jota jokainen meistä tarvitsee. Laiskottelu ravitsee mieltä, ruokkii luovuutta ja irrottaa kiireestä. Mutta ei silti makeaa mahan täydeltä. Liika laiskuus tekee meistä saamattomia tylsimyksiä. Opi siis laiskottelun jalo taito ja käännä laiskuuden parjattu hyve voimaksesi.

Satu Kaski on helsinkiläinen psykologian tohtori, työ- ja organisaatiopsykologi sekä psykoterapeutti. Vesa Nevalainen on helsinkiläinen psykologi, psykoterapeutti ja Helsingin kaupungin oppilashuollon päällikkö. He ovat julkaisseet yhdessä useita teoksia, mm. Pessimisti ei pety (2011), Ikävät ihmiset (2015) ja Jo riittää (2017).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Satu Kaski, Vesa Nevalainen

Julkaistu

2020-01-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

103 sivua

Tietoa kirjasta Miksi kannattaa (välillä) olla tekemättä mitään?

Miksi kannattaa (välillä) olla tekemättä mitään? on vaikuttava sekä kiintoisa itsensakehittaminen, mikä ei taatusti jätä varmasti tylsistyneeksi. Tämän upean teoksen on tehnyt Satu Kaski, Vesa Nevalainen. Kirjan pituus on 103. Ethän kuitenkaan rajoitu yksin e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on upea konsti kuunnella kirjaa olitpa metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi kävelyllä. Tässä lukijana on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-23 julkasijan Kirjapaja toimesta. Pane alulle nyt äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista todella uudenaikaisella keinolla. Silloin kun sinulla on ikioma puhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi seurassasi satoja kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Paras vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa eli saatat vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko ohjelma juuri sinulle sovelias.