Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Riina-Maria Metso - Miksi se ei vain lähde? Väkivaltainen parisuhde ja miten siitä pääsee irti maksuttomasti

Väkivaltaisessa parisuhteessa elävältä kysytään usein, miksi hän ei lähde. Miksi hän ei jätä kumppania, joka murentaa itsetunnon ja jota joutuu pelkäämään henkensä edestä? Väkivaltaisen suhteen kahleet ovat usein käsirautojakin vahvemmat, koska ne ovat uhrin mielessä.

Miksi se ei vain lähde kuvaa väkivaltaisen parisuhteen todellisuutta usean naisen kokemusten kautta. Mikään suhde ei ala väkivaltaisesti. Jos kumppani ensimmäisillä treffeillä vetäisi tukasta pitkin lattiaa, olisi helppo lähteä taakseen katsomatta. Treffeillä kuitenkin tarjoillaan kohteliaisuuksia, huomaavaisuutta, romantiikkaa – unelmien prinssi on löytynyt. Tämä ajatus lämmittää myöhemmin, kun satujen rakkaustarina on muuttunut mustimmaksi helvetiksi. Kahleet syntyvätkin alun onnesta, ja häpeä lujittaa niitä entisestään.

Rehellinen ja valaiseva teos tuo näkyväksi myös henkisen väkivallan: fyysinen pahoinpitely ei voisi jatkua, jos uhria ei olisi ensin lannistettu ja mitätöity niin, että hän uskoo ansaitsevansa kaiken pahan. Kirjassa naiset kertovat myös, mikä auttoi heitä selviämään parisuhdehelvetistä, miten tunnistaa varoitusmerkit ja miten läheiset voisivat tukea uhria.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Riina-Maria Metso

Julkaistu

2018-09-09

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

399 min

E-kirjan pituus

131 sivua

Tietoa kirjasta Miksi se ei vain lähde? Väkivaltainen parisuhde ja miten siitä pääsee irti

Miksi se ei vain lähde? Väkivaltainen parisuhde ja miten siitä pääsee irti on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Riina-Maria Metso. Tämä kirja on sivumäärältään 131 sivua, joten riemua riittää useaksi ajanjaksoksi. Tietenkin ei ole kuitenkaan vaadittua tyytyä yksin luettavaan versioon, lisänä poimittavana on lisäksi 6:39:26 h pituinen äänikirja. Äänikirja on hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myös kun olet bussissa ja luo lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee Karoliina Kudjoi. Kirja on alunperin julkaistu 2018-09-09 julkaisijan Atena toimesta. Ääni – sekä e-kirja onkin loistava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa menet. Tämä koko juttu toimii sulavasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Kun vaadit mennä kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, sinun alkaa maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on eeppinen kokoelma omalaatuisia kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa ja siten saatat rajoittamattomasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko palvelu sinulle kelpo.