E-kirja

Lue tai kuuntele

Virpi Hämeen-Anttila - Minun Intiani maksuttomasti

Matkoja värin, tuoksujen ja vastakohtien maassa

Kulttuuria, historiaa, mielenmaisemia - tervetuloa kaukaiseen, kiehtovaan Intiaan! Intiassa kaikki on käsittämättömän suurta ja ristiriitaista. Pohjoisessa korkeat vuoret ja läpitunkemattomat viidakot, etelämpänä hiekka-aavikot, jokilaaksot ja merenrannat.

Rinnatusten ikivanha kulttuuri ja uusin teknologia, ylevä filosofia ja sokea taikausko, värien hehku ja katujen lika, satujen palatsit ja hökkelikylät, suunnaton rikkaus ja suunnaton köyhyys.

Virpi Hämeen-Anttila on tutkinut nuoresta saakka Intian kieliä ja kulttuuria, ja joka vuosi hän palaa rakastamaansa maahan muuttolinnun tavoin. Kirjassaan hän kertoo, mitä matkailijan tulee tietää Intiasta ja miten suuri, outo maa parhaiten aukeaa ulkopuoliselle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Virpi Hämeen-Anttila

Julkaistu

2014-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

318 sivua

Tietoa kirjasta Minun Intiani

Minun Intiani on luomava ja kiintoisa itsensakehittaminen, joka ei todella jätä lukijaansa vaisuksi. Tämän mahtavan kirjan on tehnyt Virpi Hämeen-Anttila. Kyseinen kirja on sivumäärältään 318 sivua, siis riemua riittää moneksi myöhäisillaksi. Ethän kuitenkaan rajoitu pelkästään e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä missä ikinä liikut joten se saa matkastasi jännittävämmän. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2014-09-30 julkasijan Otava toimesta. Pane alulle oitis äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin pääset iloitsemaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Se sujuu helposti, kunhan vain omistat kännykän. Mikäli haluat mennä' todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on valtava yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Parasta käyttäjälle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilua eli voit rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu justiinsa sinulle sopiva.