Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Risto Isomäki - Mitä koronapandemian jälkeen maksuttomasti

Antaako koronapandemia meille mahdollisuuden ratkaista suurimmat haasteemme? Onko ihmiskunnan mahdollista kääntää valtava katastrofi voitokseen?

Antibiooteille vastustuskykyiset bakteerit uhkaavat tehdä syöpähoidoista ja leikkauksista mahdottomia. YK:n pääsihteerin raportin mukaan myös suuri osa lapsista voi pian jälleen kuolla bakteerien aiheuttamiin sairauksiin ennen viidettä syntymäpäiväänsä. Koronaviruspandemian opetukset ja uudet menettelytapamme voisivat kuitenkin yhdessä auttaa meidät tilanteeseen, jossa antibioottien teho ei enää laske, vaan alkaa jälleen kasvaa.

Yhteiskunnan väliaikaisen pysähtymisen aiheuttama järkytys ja sen antama miettimisaika voi auttaa meitä myös ilmastokaaoksen torjumisessa. Pandemian jälkeinen elvytys voi saada valtiot ottamaan käyttöön kansalaispalkan ja Euroopan keskuspankin toimimaan niin kuin se olisi oikea keskuspankki.

Isomäki pohtii kirjassa myös mahdollisuutta muovata koronaviruksia miedompaan ja vähemmän vaaralliseen suuntaan. Ihminen muokkasi vuosien 1918-20 suurta influenssapandemiaa tappavammaksi, sitä itse ymmärtämättään. Vuoden 2009 sikainfluenssan aikana toimittiin päinvastaisella tavalla, ja siitä jalostui ehkä kaikkien aikojen miedoin influenssapandemia.

Risto Isomäki on tieto- ja tieteiskirjailija ja ympäristöaktivisti, joka on ollut neljänkymmenen vuoden ajan mukana tarttuvien tautien torjuntaan globaalissa etelässä liittyvissä hankkeissa. Isomäki on viime ajat keskittynyt erityisesti ilmansaasteiden vähentämiseen, mutta hän osallistui aiemmin viidentoista vuoden ajan maapallon edellisen todella suuren pandemian eli HIV/AIDS:in torjuntaan.

Kirja on saatavana ainoastaan e- ja äänikirjana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Risto Isomäki

Julkaistu

2020-05-15

Lukija

Tuomo Norvasuo

Äänikirjan pituus

394 min

E-kirjan pituus

118 sivua

Tietoa kirjasta Mitä koronapandemian jälkeen

Mitä koronapandemian jälkeen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Risto Isomäki toimii kirjan kirjoittajana. Mitä koronapandemian jälkeen on pituudeltaan 118 sivua, eli näinollen asiallinen pituus lukemiseen. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kera vietät lukuhetkiä peräti 6:34:39 h. Äänikirja voi olla toimiva tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan on lukenut Tuomo Norvasuo. Kyseisen teoksen julkaisi Into Kustannus 2020-05-15. Ääni – sekä e-kirja onkin mahtava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään menetkään. Tarviit pelkästään älypuhelimen niin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Mikäli haluat mennä' kunnollisesti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa pelkästään tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20€ jolloin hyödynnettävänäsi on iso valikoima erilaisia e-kirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän lainen palvelu sopiva itsellesi, niin pystyt kokeilla valitsemaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.