E-kirja

Lue tai kuuntele

Meri-Tuuli Lindström - Mökin keittokirja maksuttomasti

Opas parempaan mökkiruokaan!

Kun vesi tulee keittiöön ämpärissä kantamalla ja lähikaupan eksoottisin yrtti on basilika, voi mökin arki pyöriä helposti makkaran ja fetasalaatin ympärillä. Mökin keittokirja inspiroi ottamaan kaiken irti mökistä, laittamaan herkullista arkiruokaa tuvan keittokomerossa sekä kokkaamaan kokonaisia aterioita ulkona.

Kirja rakentuu viiden ruoanlaittopaikan ympärille: mökin keittiön, muurinpohjapannun, grillin, savustuspöntön ja nuotion. Kaikissa niissä valmistetaan ruokia, joiden raaka-aineet löytyvät helposti ja ovat kauden mukaisia ja jotka sopivat mökkielämään. Kirjan ohjeilla opitaan varustelemaan mahdollisimman monipuolinen kuiva-ainekaappi ja kaivamaan kuoppa rosvopaistille. Lopusta löytyvät myös kaikki mökillä tarpeelliset perusreseptit, kuten lettutaikina ja piirakkapohja.

Kirjan tekijä Meri-Tuuli Lindström on kokki, joka rakastaa ruoanlaittoa ulkoilmassa. Mökillä ollessaan koko tontti on hänen keittiötään ja jännitys siitä, saadaanko illallispöytään järvikalaa vai juureksia on osa mökillä kokkaamisen viehätystä.

Kirjan upeat valokuvat on ottanut valokuvaaja Lauri Tamminen, joka nauttii mökkeillessään erityisesti päiväunista aurinkotuolissa, avotulella tehdystä ruoasta ja kesäisistä auringonlaskuista järvellä. Yleensä mökille lähtiessään hän jättääkin kameransa kotiin, lukuun ottamatta mökkireissuja Meri-Tuulin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Meri-Tuuli Lindström

Julkaistu

2015-03-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Mökin keittokirja

Mökin keittokirja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Meri-Tuuli Lindström toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen teos on sivumäärältään 214 sivua, toisin sanoen lukuiloa riittää useaksi myöhäisillaksi. Kyseisestä kirjasta onnistuu samoin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, puolestaan saatat nyt nauttia kirjasta missä haluat muun muassa automatkalla. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen on julkaissut WSOY 2015-03-23. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle täysin uuden oven kirjojen tykö. Jos sinulla on ikioma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on taskussasi satoja eri kirjoja. Sovellukset pyörivät normaalisti 10-15€ kuukausimaksulla, millä pystyy kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia elektronisia kirjoja. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä 2 viikon ajan.