Lue tai kuuntele

Liisa Seppänen - Muistisairaan maailma maksuttomasti

Alzheimerin tautiin sairastuneet kertovat itse elämästään
Miltä muistisairaus tuntuu ja miten sen kanssa pärjää parhaiten? Lämminhenkinen kirja avaa polkuja muistisairaan sisäiseen maailmaan.
Suomessa Alzheimerin tautiin sairastuu vuosittain yli 10 000 ihmistä, ja se koskettaa myös heidän läheisiään. Varhainen diagnoosi ja lääkitys tuovat kuitenkin hyviä vuosia ja aktiivista elämää omassa kodissa.
Kirjassa pääosan saavat eri-ikäiset ja sairauden eri vaiheissa olevat ja heidän omaisensa, jotka kertovat kokemuksistaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liisa Seppänen

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

Kirsti Valve

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Muistisairaan maailma

Muistisairaan maailma on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman teoksen on laatinut Liisa Seppänen. Muistisairaan maailma on pituudeltaan 0 sivua, joten näinollen mainio pituus läpi käytäväksi. Ethän tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin hyödyllinen keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja se luo myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana on Kirsti Valve. Teos on alunperin julkaistu 2020-09-14 julkaisijan tuntematon toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot aivan uuden oven kirjojen tykö. Kun sinulla on oma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, jolla pääset kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi äärimmäisen helppoa, koska pystyt esteettömästi yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.