Äänikirja

Lue tai kuuntele

Elina Aalto, Mika D. Rubanovitsch - Myy enemmän - myy paremmin maksuttomasti

Sales Process "Myy enemmän – myy paremmin kertoo, miten järjestelmällinen ja asiakaslähtöinen myyntiprosessi etenee askel askeleelta.

Kirja esittelee ”Myynnin ympyrä” -mallin eli tavan, miten myyjän tulee toimia ja edetä asiakaskohtaamisessa: kuinka valmistautua asiakaskohtaamiseen, kartoittaa asiakkaan tarpeet, ehdottaa asiakkaalle laajempaa ratkaisua, kysyä ostopäätöstä, päättää kaupat ja kuinka huolehtia kaupan tehokkaasta seurannasta. Suosittua teosta on toimitettu jo yli 21 000 kappaletta!

Äänikirja sisältää kirjailijan, myyntivalmentaja Mika D. Rubanovitschin lukeman esipuheen."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elina Aalto, Mika D. Rubanovitsch

Julkaistu

2005-01-01

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

256 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Myy enemmän - myy paremmin

Lue heti vauhdikas itsensakehittaminen Myy enemmän - myy paremmin, minkä mukana vastaanotat uniikkeja kokemuksia. Tämän on kirjoittanut Elina Aalto, Mika D. Rubanovitsch. Tämä itsensakehittaminen pitää sisällään 0 sivua, joiden parissa iloita useampi hetki. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka parissa vastaanotat jopa 4:16:03 h. Äänikirjaa pystyy kuunnella siellä jossa milloinkin kuljet ja se luo matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Tämän äänikirjan lukija ääni on Juhani Rajalin. Äänikirja on julkaistu 2005-01-01 ja teoksen julkaisijana toimii OY Imperial Sales AB. Ääni – sekä e-kirja onkin miellyttävä konstilukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään kuljet. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat tallustavat kätevästi mukana puhelimessasi. Sitten kun vaadit päästä kunnolla e-kirjojen maailmaan, sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20e jolloin sinulla on valtava yhditelmä e-kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on myös tosi mutkatonta, koska pystyt vapaasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.