Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mika D. Rubanovitsch - Myyntikapina: korvaako kone ihmisen myyntityössä maksuttomasti

How Sales Organizations adapt to Buying Behaviour "Suomen johtavan myyntivalmentajan Mika D. Rubanovitschin uusi myyntiä käsittelevä teos Myyntikapina pureutuu ostovallankumouksen jälkeiseen aikaan. Siilot murtuvat ja kaikki myyvät!

Kuinka moni organisaatio meni harhaan myynnin automaation viidakoissa, kuka ymmärsi digitalisaation merkityksen organisaation myyntiprosesseissa ja kenen kapinalippu liehuu asiakkaan tähystystornissa tulevaisuudessa? Mitä jos myyjiä kohdeltaisiin kuin voittajia? Mitä jos tulevaisuudessa myyjän ammatti olisi halutuin ammatti? Mitä jos lapset haluaisivat tulla astronauttien ja lääkäreiden sijaan myyjiksi? Myyntikapina vastaa näihin ja moniin muihin nykyaikaisia myyjiä, myyntisoluja ja niiden johtajia askarruttaviin kysymyksiin - ajankohtaisen kärkkäästi, rubamaisella otteella.

Mika D. Rubanovitsch (”Ruba”) valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska handelshögskolanista ennätysajassa, 21-vuotiaana. Sittemmin Ruba on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Ruba on saanut kiitosta innostavana, asiansa osaavana valmentajana ja konsulttina. Ruba on tätä kirjaa ennen kirjoittanut yhdessä kollegoidensa kanssa seitsemän menestysteosta, joita on tähän mennessä toimitettu yhteensä jo yli 57 000 kappaletta.

Äänikirja sisältää kirjailijan, myyntivalmentaja Mika D. Rubanovitschin lukeman esipuheen."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mika D. Rubanovitsch

Julkaistu

2018-03-20

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

373 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Myyntikapina: korvaako kone ihmisen myyntityössä

Kuuntele lumoava itsensakehittaminen Myyntikapina: korvaako kone ihmisen myyntityössä, jonka kanssa saat uniikkeja hetkiä. Teoksen teki Mika D. Rubanovitsch. Myyntikapina: korvaako kone ihmisen myyntityössä on pituudeltaan 0 sivua, eli mainio pituus läpi käytäväksi. Tämän lisäksi teoksesta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka pituus on 6:13:45 tuntia. Tämä kirja ei hillitse lukijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan onnistut nauttia kirjasta heti kun haluat kuten automatkalla. NAME äänikirjan lukija ääni on Juhani Rajalin. Kyseisen kirjan julkaisi OY Imperial Sales AB 2018-03-20. Käynnistä samantien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin pystyt nautiskelemaan kirjoista todella aintlaatuisella tavalla. Kun sinulla on älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi taskussasi satoja eri kirjoja. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä koskaan menetkään. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa milloin voit rajoittamattomasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja testata onko palvelu justiinsa sinulle kelp.