Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaija Puura - Näin kasvatat lapsestasi mukavan aikuisen maksuttomasti

Pärjäähän lapseni maailmassa?

Kasvaakseen aikuiseksi, jolla on terve itsetunto, lapsi tarvitsee rakkautta ja rajoja. Kirja opastaa käytännön esimerkein ja ohjein vahvistamaan tunnetaitoja ja perheen sisäistä yhteispeliä.

Jokainen vanhempi toivoo lapselleen parasta, mutta arjen kiireissä on vaikea osata huomioida lapsen näkökulma ja erilaiset tarpeet. Lapsi vasta opettelee ihmisenä olemisen taitoja. Monet tunteet ja tilanteet tulevat outoina ja yllätyksellisinä, ja oppimiseen vaikuttavat niin kehityksen vaiheet, lapsen temperamentti kuin ympäristön esimerkit. Kaikkein tärkeintä on vuorovaikutus aikuisen ja lapsen välillä. Kaija Puura esittää havaintoja lapsen maailmasta arkisten esimerkkien kautta. Kirja antaa eväitä arjen keskelle, auttaa vanhempaa huomaamaan oman käytöksensä piirteitä ja kertoo, kuinka vaikeissa tilanteissa voisi toimia toisin. Kasvaakseen mukavaksi aikuiseksi lapsi tarvitsee rakkautta ja rajoja, tunnetaitojen opettelua ja arvostusta. Mukavalla aikuisella on terve itsetunto, hän hyväksyy itsensä ja muut, toimii ajatustensa ja arvojensa mukaan, on johdonmukainen ja pyrkii sovittelemaan ristiriitoja rakentavasti. Kaikkeen tähän riittää, että lasta kuuntelee, tukee ja kannustaa.

Kaija Puura toimii lastenpsykiatrian professorina Tampereen yliopistossa ja ylilääkärinä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Hän on kysytty luennoitsija ja aktiivisesti alansa maailmanjärjestöissä mukana. Hän on tutkinut erityisesti pienten lasten kehitykseen ja mielenterveyteen vaikuttavia asioita ja neuvolan mahdollisuuksia tukea vanhempia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaija Puura

Julkaistu

2019-02-26

Lukija

Maija Rissanen

Äänikirjan pituus

339 min

E-kirjan pituus

111 sivua

Tietoa kirjasta Näin kasvatat lapsestasi mukavan aikuisen

Näin kasvatat lapsestasi mukavan aikuisen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Kaija Puura. Tämä kirja on pituudeltaan 111 sivua, näin ollen riemua riittää muutamaksi illaksi. Luettavan kirjan vierellä käsillä on äänikirja, minkä avulla vietät vähintään 5:39:08 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä missä ikinä kuljetkaan ja se tekee matkasta kiehtovamman. Kirjan on lukenut Maija Rissanen. Teos on alunperin julkaistu 2019-02-26 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat miellyttävän tavan iloita mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Kunhan sinulla on ikioma kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia kirjoja. Suorittamalla sovitun kk-maksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Parasta käyttäjälle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua jolloin kykenet sitoutumatta testata kahden viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko palvelu justiinsa sinulle otollinen.