E-kirja

Lue tai kuuntele

Pia Lindroos, Päivi Lipponen - Naisen 9 työelämää maksuttomasti

Työelämä muuttuu kovaa vauhtia ja lisää muutoksia on taatusti tiedossa. Pitkä ura yhden ja saman työnantajan palveluksessa ei ole enää realismia, ja yhä useampi tulee työuransa aikana toimimaan monissa erilaisissa tehtävissä ja ammateissa.

Pia Lindroos ja Päivi Lipponen avaavat teoksessaan työelämän myllerrystä ja sitä, miten yksilö voi muutoksen keskellä toimia. Kirjassa joukko työelämää monelta kantilta kokeneita naisia kertoo oman työuransa tarinan. Vaikka muutos olisikin aluksi kavahduttanut, sen mukana elämään on tullut paljon uutta. Valmistautunut mieli löytää vaihtoehtoja, ja omaan työuraan voi ja kannattaa vaikuttaa aktiivisesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pia Lindroos, Päivi Lipponen

Julkaistu

2016-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

121 sivua

Tietoa kirjasta Naisen 9 työelämää

Lue heti touhukas itsensakehittaminen Naisen 9 työelämää, jonka parissa elät imuistoisia hetkiä. Kirjan on kirjoittanut Pia Lindroos, Päivi Lipponen. Naisen 9 työelämää on pituudeltaan 121 sivua, eli vallan osuva pituus lukemiseen. Tämän kirjan kanssa ei ole tarve tyytyä vain luettavaan versioon, lisänä saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä menetkään eli se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Kirjapaja 2016-03-01. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot täysin tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat tallustavat näppärästi mukana omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.