Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sanna Fäldt - Nauti työstäsi! maksuttomasti

Paremman työelämän puolesta

Sanna Fäldtin Nauti työstäsi! auttaa jokaista naista johtamaan itseään niin että elämästä ja työstä voi kokea enemmän iloa.

Suomalainen työelämä venyttää äärimmilleen erityisesti naisia. Yhä useampi nainen tuntee itsensä jatkuvasti riittämättömäksi ja uupuu työssään. He kyselevät itseltään, miten selviytyä työhaasteista ja täyttää kaikkien odotukset. Näiden kysymysten sijaan naiset voisivat kysyä itseltään lempeämmin, mistä he itse saavat työssä nautintoa ja miten he voisivat parhaiten soveltaa omia kykyjään.

Nauti työstäsi! -kirjan harjoitukset ohjaavat parantamaan omaa keskittymiskykyä ja läsnäolemisen taitoa, opettelemaan myötätuntoa itseä ja muita kohtaan, löytämään omat vahvuudet ja palautumaan työstä. Lisäksi kirja antaa vinkkejä siihen, miten voi itse ottaa aktiivisen roolin oman työyhteisönsä kehittämisessä.

”Sanna Fäldt tarjoilee inspiroivat, käytännölliset ja toimivat pelimerkit itsensä ja tunne-elämänsä johtamiseen ja aidon ilon löytämiseen työelämässä.”

- Marja Hintikka, toimittaja, talk show -juontaja

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Fäldt

Julkaistu

2019-12-27

Lukija

Sari Haapamäki

Äänikirjan pituus

570 min

E-kirjan pituus

185 sivua

Tietoa kirjasta Nauti työstäsi!

Nauti työstäsi! on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Sanna Fäldt. Nauti työstäsi! on pituudeltaan 185 sivua, joten todella mainio pituus lukemiseen. Sinun ei ole kuitenkaan välttämätöntä tehdä valinta vain luettavaan versioon, lisäksi hankittavissa on kanssa 9:30:10 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin kuljet eli se saa matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee Sari Haapamäki. Teos on alunperin julkaistu 2019-12-27 julkaisijan Bazar toimesta. E- ja äänikirjat jakavat uuden vaihtoehdon nauttia mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa tai kotona. Tämä koko homma onnistuu jouheasti, kunhan vain omistat kännykän. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Iso osa äänikirjapalveluista antaa toisaalta maksuttoman kokeilujakson, tällä tavalla pystyt rajattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.