Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Henri Tuomilehto, Jouni Vornanen - Nukkumalla menestykseen maksuttomasti

Hyvä uni on menestystekijä

Hyvälaatuinen uni on tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Unilääkäri Henri Tuomilehdon opein parannat untasi ja terveyttäsi ja menestyt arjessasi paremmin.

Uni ja unettomuus herättävät runsaasti kysymyksiä, ja nukkumisesta onkin tullut päivittäinen keskustelunaihe maailmanlaajuisesti. Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Unihäiriöt ovat nykyisin jo kansansairaus: nukumme vähemmän ja huonommin kuin koskaan aikaisemmin. Mutta ei hätää – on olemassa keinoja lisätä laadukasta unta itsenäisesti. Nukkumalla menestykseen on systemaattinen opas kohti parempaa nukkumista. Teos lisää tietoisuutta oikeanlaisesta, riittävästä unesta ja saa lukijansa pohtimaan omia yöuniaan.

Unilääkäri ja dosentti Henri Tuomilehto on hyvän unen lähettiläs. Jo 15 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita. Tällä hetkellä hän työskentelee muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin, HJK:n ja Suomen Olympiakomitean uniasiantuntijana.

Jouni Vornanen on työskennellyt Savonia-ammattikorkeakoulun viestinnässä 20 vuotta. Työn ohessa hän on kirjoittanut tietokirjoja sekä toiminut kolumnistina mm. Viikkosavossa ja Kuopion kaupunkilehdessä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henri Tuomilehto, Jouni Vornanen

Julkaistu

2019-08-19

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

333 min

E-kirjan pituus

121 sivua

Tietoa kirjasta Nukkumalla menestykseen

Lue nyt lumoava itsensakehittaminen Nukkumalla menestykseen, jonka kera tunnet vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Tämän ihastuttavan teoksen on tehnyt Henri Tuomilehto, Jouni Vornanen. Teoksen pituus on 121. Digitaalisen kirjan kera kuunneltavissa on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, minkä kera vietät normaalilla nopeudella 5:33:26 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä jossa menet joten se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Tämän kirjan lukijana toimii Aku Laitinen. Kyseisen kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2019-08-19. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat kokonaan modernin tavan nauttia kirjoista. Tarviit vaan älypuhelimen niin messissä on tuhansia kirjoja. Tilittämällä kuukausihinnan avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Mikäli et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus kelpo sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.