E-kirja

Lue tai kuuntele

Laura Honkasalo - Nuukaillen eli kuinka pelastin kukkaroni ja maailman maksuttomasti

Voiko kaunista turhuutta rakastava nykyihminen oppia yhtä järkeväksi kuin esiäitimme? Nuukailu on vaikeaa, sillä kuluttamisesta on tullut meille lähes elämäntehtävä. Kirjailija Laura Honkasalo joutui pohtimaan kulutustaan perhetilanteen muutoksen myötä. Kun kukkaronnyörit kiristyvät, mummon säästövinkit tulevat tarpeeseen. Taitavankin pihistelijän on silti syytä säilyttää maltti: hamstraaja joutuu vain ojasta allikkoon.

Löytöretkeily nuukailun maailmassa voi tarjota yllätyksiä ja itsetekemisen iloa. Kun karsii turhuuksia, avartuvat paitsi komerot myös mieli.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Laura Honkasalo

Julkaistu

2016-01-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

117 sivua

Tietoa kirjasta Nuukaillen eli kuinka pelastin kukkaroni ja maailman

Kiehtova Nuukaillen eli kuinka pelastin kukkaroni ja maailman on loistava itsensakehittaminen, jota kuunnellessa kellonaika katoaa tykkänään. Laura Honkasalo on teoksen kirjoittajana. Nuukaillen eli kuinka pelastin kukkaroni ja maailman on pituudeltaan 117 sivua, siis kelvollinen pituus lukemiseen. Kyseisestä kirjasta onnistuu myöskin kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen keino nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2016-01-20 julkasijan Kirjapaja toimesta. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen niin pystyt nauttimaan kirjoista aivan uudenaikaisella tavalla. Tarviit vain puhelimen niin mukanasi on monia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus soveluas itsellesi, niin pystyt yrittää valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.