Äänikirja

Lue tai kuuntele

Trine Holt Arnsberg - Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 1 maksuttomasti

Elämme usein stressaavaa arkea. Siksi on tärkeää löytää ainakin yksi hetki päivästä, jolloin vain olla – ilman vaatimuksia tai pakkoa tehdä mitään.

Kun totut keskittymään omiin ajatuksiisi, on aika laittaa ne meditaation aikana sanoiksi. Tämän harjoitussarjan avulla opit syventymään ajatuksiisi samalla kun keskityt vartaloosi.

Tämä on sarjan ensimmäinen osa: 5 minuutin pikatauko arkeen. Trine Holt Arnsberg on tanskalainen psykomotorinen terapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Hän työskentelee holistisesta näkökulmasta, jonka lähtökohtana on koko kehon kokemus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Trine Holt Arnsberg

Julkaistu

2020-08-26

Lukija

Anni Tani

Äänikirjan pituus

5 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 1

Lue nyt jännittävä itsensakehittaminen Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 1, minkä rinnalla vastaanotat tavattomia elämyksiä. Kirjan kirjoitti Trine Holt Arnsberg. Lukemista löytää 0 sivua, minkä rinnalla voit saada unohtumattomia lukuhetkiä. Nykypäivänä ei ole silti välttämätöntä tehdä valinta yksin luettavaan versioon, vaan hankittavissa on myös 0:05:37 h pituinen äänikirja. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee myös kävelystä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan lukija on Anni Tani. Äänikirja on julkaistu 2020-08-26 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Ääni – ja e-kirja on kätevä konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä olet. Silloin kun sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia eri kirjoja. Maksamalla kiinteän kk-maksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuulla lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Usea ohjelmista antaa toisaalta maksuttoman kokeilujakson, joten voit rajattomasti testata palvelua ilman maksuja*.