Äänikirja

Lue tai kuuntele

Trine Holt Arnsberg - Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 2 maksuttomasti

Elämme usein stressaavaa arkea. Siksi on tärkeää löytää ainakin yksi hetki päivästä, jolloin vain olla – ilman vaatimuksia tai pakkoa tehdä mitään.

Kun totut keskittymään omiin ajatuksiisi, on aika laittaa ne meditaation aikana sanoiksi. Tämän harjoitussarjan avulla opit syventymään ajatuksiisi samalla kun keskityt vartaloosi.

Tämä on sarjan toinen osa: 15 minuutin keskittymismeditaatio. Trine Holt Arnsberg on tanskalainen psykomotorinen terapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Hän työskentelee holistisesta näkökulmasta, jonka lähtökohtana on koko kehon kokemus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Trine Holt Arnsberg

Julkaistu

2020-08-26

Lukija

Anni Tani

Äänikirjan pituus

14 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 2

Kiintoisa Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 2 on uskomaton itsensakehittaminen, jota lukiessa aika häviää kokonaan. Teoksen kirjoitti Trine Holt Arnsberg. Kirjan pituus on 0. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka messissä vastaanotat peräti 0:14:57 h. Äänikirja on hyödyllinen keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja tekee myös iltalenkistä kivemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Anni Tani. Kirja on alunperin julkaistu 2020-08-26 julkaisijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat kiehtovan keinon nautiskella upeista kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit sopivan kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Jos vielä epäilet käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.