Äänikirja

Lue tai kuuntele

Trine Holt Arnsberg - Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 4 maksuttomasti

Elämme usein stressaavaa arkea. Siksi on tärkeää löytää ainakin yksi hetki päivästä, jolloin vain olla – ilman vaatimuksia tai pakkoa tehdä mitään.

Kun totut keskittymään omiin ajatuksiisi, on aika laittaa ne meditaation aikana sanoiksi. Tämän harjoitussarjan avulla opit syventymään ajatuksiisi samalla kun keskityt vartaloosi.

Tämä on sarjan neljäs osa: 15 minuutin tietoisuusmeditaatio. Trine Holt Arnsberg on tanskalainen psykomotorinen terapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Hän työskentelee holistisesta näkökulmasta, jonka lähtökohtana on koko kehon kokemus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Trine Holt Arnsberg

Julkaistu

2020-08-26

Lukija

Anni Tani

Äänikirjan pituus

16 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 4

Mieleenpainuva Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 4 on fantasinen itsensakehittaminen, jota luettaessa ajankulu haihtuu kerrassaan. Kirjan kirjoitti Trine Holt Arnsberg. Tämä teos on sivumäärältään 0 sivua, siis iloa piisaa useaksi ajanjaksoksi. Ethän missään nimessä takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:16:22 tunnissa. Äänikirja onkin fantastinen tyyli kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, bussissa tai vaikka juoksemassa. Kyseisen äänikirjan äänenä on Anni Tani. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-08-26 julkasijan Saga Egmont toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat uuden oven kirjojen tykö. Kun sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Kirjojen testaaminen on myös tosi mutkatonta, koska voit esteettömästi yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.