Äänikirja

Lue tai kuuntele

Trine Holt Arnsberg - Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 5 maksuttomasti

Elämme usein stressaavaa arkea. Siksi on tärkeää löytää ainakin yksi hetki päivästä, jolloin vain olla – ilman vaatimuksia tai pakkoa tehdä mitään.

Kun totut keskittymään omiin ajatuksiisi, on aika laittaa ne meditaation aikana sanoiksi. Tämän harjoitussarjan avulla opit syventymään ajatuksiisi samalla kun keskityt vartaloosi.

Tämä on sarjan viides osa: 20 minuutin kehoharjoitus. Trine Holt Arnsberg on tanskalainen psykomotorinen terapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Hän työskentelee holistisesta näkökulmasta, jonka lähtökohtana on koko kehon kokemus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Trine Holt Arnsberg

Julkaistu

2020-08-26

Lukija

Anni Tani

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 5

Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 5 on luomava sekä iloinen itsensakehittaminen, mikä ei takuulla jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Tämän huikean teoksen on laatinut Trine Holt Arnsberg. Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 5 on pituudeltaan 0 sivua, elikä todella hyvä pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kyydissä vietät lukuhetkiä peräti 0:21:24 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa milloinkin liikut joten se luo matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukee Anni Tani. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-08-26. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat täysin innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat tallustavat mukvasti mukanasi puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen kokeileminen on niin ikään todella helppoa, sillä pystyt sitoutumatta kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.