Äänikirja

Lue tai kuuntele

Trine Holt Arnsberg - Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 6 maksuttomasti

Elämme usein stressaavaa arkea. Siksi on tärkeää löytää ainakin yksi hetki päivästä, jolloin vain olla – ilman vaatimuksia tai pakkoa tehdä mitään.

Kun totut keskittymään omiin ajatuksiisi, on aika laittaa ne meditaation aikana sanoiksi. Tämän harjoitussarjan avulla opit syventymään ajatuksiisi samalla kun keskityt vartaloosi.

Tämä on sarjan kuudes osa: 20 minuutin "Jännitä ja rentouta" -harjoitus. Trine Holt Arnsberg on tanskalainen psykomotorinen terapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Hän työskentelee holistisesta näkökulmasta, jonka lähtökohtana on koko kehon kokemus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Trine Holt Arnsberg

Julkaistu

2020-08-26

Lukija

Anni Tani

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 6

Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 6 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mahtavan kirjan on tehnyt Trine Holt Arnsberg. Ohjattu meditaatio ja rentoutus - Osa 6 on pituudeltaan 0 sivua, eli näinollen hyvä pituus lukemiseen. Lisänä e-kirjasta löytyy kanssa äänikirja versio, jonka pituus on 0:21:39 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä jossa ikinä liikut ja se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. NAME äänikirjan lukija on Anni Tani. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-08-26. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tyystin modernin konstin nauttia kirjoista. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen niin messissä on lukemattomia kirjoja. Tilittämällä kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Äänikirjojen testaaminen on samoin äärimmäisen mutkatonta, sillä pystyt sitoutumatta kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.