Lue tai kuuntele

Marja Kihlström - Oikeilla nimillä maksuttomasti

Seksuaalikasvatuskirja koko perheelle

Suositun seksologin kaivattu kirja lapsille ja vanhemmille tarjoaa pohjan terveelle suhteelle seksuaalisuuteen ja itseen jo lapsesta saakka.

Seksi tulee lasten silmille yhä aikaisemmin ja pornoa on mahdoton älypuhelinten maailmassa välttää, joten kukista ja mehiläisistä on turha lapsille selittää. Oikeilla nimillä tarjoaa tervettä seksuaalikasvatusta ja auttaa suunnistamaan valtavan tietomäärän keskellä. Se on tarkoitettu niin lasten kuin aikuistenkin luettavaksi. On aika lopettaa tiedon pimittäminen ja antaa seuraavan sukupolven nauttia seksuaalisuuden moninaisista mahdollisuuksista tasa-arvoisesti yksilöä kunnioittaen.

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti, joka tunnetaan Puhu muru -blogista ja -podcastista. Hänen Iso O -kirjansa ovat nousseet kestohiteiksi, jotka ovat auttaneet huipulle valtavan määrän lukijoita. Keväällä 2019 Kihlström nähdään Nelosella Sex Tapes Suomi -ohjelman seksologina ja juontajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marja Kihlström

Julkaistu

2020-11-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Oikeilla nimillä

Kuuntele välittömästi touhukas itsensakehittaminen Oikeilla nimillä, jonka parissa koet suurenmoisia tunteita. Marja Kihlström toimii teoksen kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytyy 0 sivua, minkä seassa saatat vastaanottaa ainutkertaisia oivaluksia. E-kirjan lisäksi käytettävänä on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, minkä mukana vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin rentouttava tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja se tekee myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut tuntematon 2020-11-26. Pane alulle samantien äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista täysin aintlaatuisella keinolla. Tämä kaikki toimii sulavasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kun et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus asiallinen sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.