E-kirja

Lue tai kuuntele

Olga Temonen - Olgan pullakirja maksuttomasti

Nyt leivotaan pullaa!

Voisilmäpulla, korvapuusti, laskiaispulla, vaniljapulla, pitko. On aika nostaa Suomen epävirallinen kansallisleivonnainen sille kuuluvaan arvoon.

Mikä on sinun suosikkipullasi? Varmaan lähes jokaisen lapsuusmuistoista löytyy se oikea pulla – isoäidin korvapuusti tai äidin rahkapulla. Olgan pullakirja kokoaa yhteen perinteiset pullat ja esittelee myös uudenlaisia pullaleivonnaisia. Mukana on erilaisia ja erikokoisia pullataikinoita, herkullisia täytteitä ja tietenkin parhaat vinkit onnistumiseen. Myöskään erikoisruokavalioita ei ole unohdettu. Kirjan hurmaavien kuvien kautta lukija pääsee jälleen kurkistamaan Olgan vauhdikkaaseen arkeen ja tunnelmalliseen kotiin.Unohda kuppikakut ja mud caket – nyt leivotaan taas pullaa!

Olga Temonen on näyttelijä, kolumnisti ja bloggari, joka asuu miehensä ja lastensa sekä monenlaisten eläimiensä kanssa maatilalla Iitissä. Olgan aiempi keittokirja Emäntänä Olga (2013) hurmasi lukijat kasvisruoillaan ja tunnelmallaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Olga Temonen

Julkaistu

2015-02-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

151 sivua

Tietoa kirjasta Olgan pullakirja

Olgan pullakirja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Olga Temonen. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 151 sivua, joiden kanssa nautiskella moni hetki. Luettavan kirjan lisäksi kuunneltavissa on lisäksi loistava äänikirja, minkä seassa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mukava käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet bussissa ja tekee myöskin kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2015-02-09 ja teoksen julkaisijana toimii Tammi. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot kokonaan uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat tallustavat helposti mukana omassa puhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.