E-kirja

Lue tai kuuntele

Mirja von Knorring - Oliiviöljy maksuttomasti

Oliiviöljy – tuo välimerellisen ruokakulttuurin ihmeaine

Kirjaan on kerätty tietoa oliiviöljyn historiasta, valmistuksesta, luonteesta ja laadusta. Kirja sisältää myös runsaasti herkullisia ruokaohjeita, joissa oliiviöljy on keskeisessä osassa.

Oliiviöljy – tuo välimerellisen ruokakulttuurin ihmeaine – on oma kiehtova maailmansa. Se yhdistetään maistuviin ruokiin, terveyteen ja vuosituhantiseen perinteeseen. Mutta millaista hyvä oliiviöljy on ja miten sitä kannattaa käyttää herkullisten ruokien loihtimiseksi? Näihin kysymyksiin vastaa ruokatutkimusmatkailija Mirja von Knorring.

Ihmiset ovat viljelleet oliiveja jo ainakin 4000 vuotta, ja oliiviöljyllä on ollut kautta aikojen monia käyttötarkoituksia: sillä on voideltu kuninkaita, valaistu koteja ja palatseja ja sitä on käytetty ruoanvalmistuksessa ensin Välimeren alueella ja myöhemmin ympäri maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mirja von Knorring

Julkaistu

2017-05-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

81 sivua

Tietoa kirjasta Oliiviöljy

Oliiviöljy on luomava ja kiintoisa itsensakehittaminen, mikä ei todella jätä missään nimessä vaisuksi. Tämän fastastisen kirjan on laatinut Mirja von Knorring. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 81 sivua, joiden parissa nauttia jopa moni hetki. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä keskuudessa koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on mahtava konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet julkisessa ja luo myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Bazar 2017-05-02. Ääni – sekä myös e-kirja onkin maittava tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan menetkään. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat tallustavat käytännöllisesti mukanasi älypuhelimessasi. Kun haluat mennä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa ja käytössäsi on huikea valikoima äänikirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen palvelu hyvä itsellesi, niin kykenet yrittää valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.