Äänikirja

Lue tai kuuntele

Auli Malimaa - Onni asuu jo sinussa maksuttomasti

Avaa ovi onnellisuuteesi

Ihmiset voidaan jakaa yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin enneagrammin avulla. Jokaisella tyypillä on oma tapansa ajatella, tuntea ja toimia. Kirja auttaa sinua löytämään oman persoonallisuustyyppisi ja ainutlaatuisen tapasi olla onnellinen.

FM Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka kirjoittaa myös Auliisti onnellinen -blogia Hidasta elämää -sivustolle ja laatii mielenjumppaharjoitteita verkossa olevalle Ilon ja onnellisuuden kuntosalille.
Hän uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Auli Malimaa

Julkaistu

2018-12-17

Lukija

Miia Nuutila

Äänikirjan pituus

275 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Onni asuu jo sinussa

Onni asuu jo sinussa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Auli Malimaa. Teoksen pituus on 0. Lisäksi e-kirjasta on tehty myös äänikirja versio, jonka kestoaika on 4:35:50 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella juuri siellä jossa menet joten se saa matkasta mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan lukijana toimii Miia Nuutila. Teos on alunperin julkaistu 2018-12-17 julkaisijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat täysin modernin keinon nauttia kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat siirtyvät kätevästi mukanasi omassa puhelimessasi. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei epäilemättä lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu asiallinen sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.