Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Huttu, Kirsi Heikkinen - Pää edellä maksuttomasti

Miten ihmeessä vauvasta luotsataan onnellinen aikuinen?

Pitääkö vauvalle soittaa Mozartia ja ostaa kalliita leluja, jotta hänestä kasvaa älykäs? Entä tuhoavatko tietokonepelit taaperoni aivot? Mitä voin tehdä, että hiekkalaatikon kauhusta kasvaisi reilu kaveri? Joko pilasin kaiken, kun en jaksanut leikkiä ja raivostuin ruokakaupassa?

Elämän suurin onni ja huoli tulevat usein samassa käärössä. Vastuu voi yllättää: kuin olisi tullut valituksi maailman tärkeimpään tehtävään ilman koulutusta saati kokemusta. Netti, ystävät ja suku neuvovat, mutta usein ristiin. Paras neuvoja on lapsi itse - aivan omana yksilönään. Siksi hämmennystä lievittää myös aivojen kehityksen ymmärtäminen. Se on geenejä ja ympäristöä, temperamenttia ja kasvatusta, leikkiä ja syliä. Tiina Hutun ja Kirsi Heikkisen kirjoittama Pää edellä kuvaa aivotutkimustietoon nojautuen, mitä pienessä päässä on milloinkin meneillään. Se kertoo, mitä voit tehdä, jotta lapsen kasvu olisi suotuisaa ja mistä on ihan turha olla huolissaan. Kirjasta selviää myös se, että vanhemmaksi tuleminen muuttaa aivoja - onneksi yleensä parempaan suuntaan. Kasvatus on niin lapsen kuin vanhemman kasvua. Tämä ensimmäinen suomalainen yleistajuinen kirja aivojen kehityksestä ja sen tukemisesta on tarkoitettu paitsi vanhemmille ja tuleville vanhemmille myös muille lapsen tärkeille ihmisille ja kasvattajille.

Tiina Huttu on aivojen kehitystä tutkinut neurotieteen lisensiaatti, tiedetoimittaja ja kahden pojan äiti. Kirsi Heikkinen on kahden tyttären äiti ja tiedetoimittaja, jonka erityisala on aivotutkimus. Koulutukseltaan hän on YTM ja työskennellyt myös toimitussihteerinä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Huttu, Kirsi Heikkinen

Julkaistu

2019-06-19

Lukija

Sari Haapamäki

Äänikirjan pituus

365 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pää edellä

Kuuntele välittömästi touhukas itsensakehittaminen Pää edellä, minkä mukana tunnet tavattomia tuntemuksia. Tiina Huttu, Kirsi Heikkinen toimii teoksen kirjoittajana. Teoksesta löytää 0 sivua, minkä mukana mahdat tuntea mielenkiintoisa hetkiä. Tästä kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 6:05:46 tuntia. Äänikirja onkin helppo tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja se luo lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan kertoja on Sari Haapamäki. Kirja on alunperin julkaistu 2019-06-19 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tyystin uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat käytännöllisesti mukanasi puhelimessasi. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat sinun elinaikanasi. Paras käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa jolloin pystyt vapaasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko sovellus sinulle hyvä.