Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tiina Huttu, Kirsi Heikkinen - Pää kylmänä maksuttomasti

Miten tulla toimeen teinisi kanssa?

Miksi teinit ovat niin raivostuttavia, upeita, typeriä, inspiroivia, äänekkäitä, juroja, luovia, hullunrohkeita, herkkiä, kovakuorisia, itsekkäitä, lojaaleja, impulsiivisia ja ihania? Pää kylmänä vastaa.

Pää kylmänä kokoaa kasvattajan kannalta olennaisen tiedon aivojen kehityksestä kouluiästä aikuisuuteen. Neurobiologisen kehyksen hahmottaminen on vanhemmille sekä valaisevaa että huojentavaa: teini ei kuohahtele ilkeyttään, hänen aivonsa vain toimivat toisin kuin aikuisen tai lapsen. Helppotajuinen mutta vahvasti tutkimustietoon ankkuroituva kirja kertoo, millainen kasvatus tukee lapsen itsesäätelyn kypsymistä ja motivoi oppimiseen, miten nuoren itsenäistymistä voi fiksuimmin auttaa ja milloin keskeneräisille aivoille on syytä antaa kasvurauha.

Kirsi Heikkinen on kahden nuoren äiti ja tiedetoimittaja, jonka erityisala on aivotutkimus. Tiina Huttu on kahden pienen koululaisen äiti, aivojen kehitystä tutkinut neurotieteen lisensiaatti ja tiedetoimittaja. He ovat aiemmin kirjoittaneet kehutun pienten lasten aivojen kehitykseen keskittyvän kirjan Pää edellä (2017).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Huttu, Kirsi Heikkinen

Julkaistu

2020-02-18

Lukija

Sari Haapamäki

Äänikirjan pituus

466 min

E-kirjan pituus

165 sivua

Tietoa kirjasta Pää kylmänä

Pää kylmänä on jännittävä ja mielenkiintoinen itsensakehittaminen, joka ei todella jätä ketään vaisuksi. Tämän erinomaisen kirjan on laatinut Tiina Huttu, Kirsi Heikkinen. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 165 sivua, minkä seassa iloita useampi tovi. Ethän tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 7:46:54 tunnissa. Äänikirja onkin hyvä tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai vaikkapa lenkillä. Tämän äänikirjan lukee Sari Haapamäki. Teoksen on julkaissut WSOY 2020-02-18. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat sopivan sovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti tietyllä maksulla, millä kykenet kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus hyvä sinulle, niin kykenet testata tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.