Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

André Heikius - Painotohtori maksuttomasti

Viimeinen laihdutuskirja jonka tarvitset!

Jos elämä on jojottelua tai jatkuvaa laihduttamista, tämä teos on sinulle. Kokeneen suomalaislääkärin kirja antaa sinulle tieteeseen perustuvaa ja käytännönläheistä opastusta pysyvään painonpudotukseen. Ei ole väliä, haluatko pudottaa painoasi terveydellisistä syistä tai jonkin muun seikan takia, keinot ovat samat.

Kirja myös paljastaa yleisimmät tavat pilata onnistunut painonpudotus. Se auttaa ymmärtämään, miten omaa käyttäytymistä pitää muuttaa, jotta pääsee eroon dieeteistä ja pysyy ihannepainossaan.

Kirjan avulla luot itsellesi yksilöllisen ja käytännönläheisen painohallintasuunnitelman vuosiksi eteenpäin. Kirjassa esitellään myös uusia lihavuuden hoidon lääkkeitä, ja saat selville, voisiko niistä olla apua tilanteessasi.

André Heikius on kokenut painonhallintalääkäri, joka on auttanut satoja suomalaisia kohti pysyvää painonpudotusta ja terveellisempää elämää. Heikius toimii Suomen Lihavuuslääkäriyhdistyksen toiminnanjohtajana ja on suosittu kouluttaja. Hän on elintapaohjausyhtiö Edeventin perustaja ja lääketieteellinen johtaja, ja on toiminut muun muassa maailman suurimman painonpudotuspalveluita tarjoavan yrityksen lääketieteellisenä asiantuntijana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

André Heikius

Julkaistu

2019-08-12

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

279 min

E-kirjan pituus

99 sivua

Tietoa kirjasta Painotohtori

Kiintoisa Painotohtori on uskomaton itsensakehittaminen, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika haihtuu kokonaan. André Heikius toimii kirjan kirjoittajana. Painotohtori on pituudeltaan 99 sivua, siis oikein mainio pituus luettavaksi. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan välttämätöntä tyytyä yksin luettavaan versioon, sen sijaan hankittavissa on lisäksi 4:39:34 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei estä lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin kykenet nauttia kirjasta milloin mielit kuten metrossa. NAME äänikirjan äänenä on Toni Kamula. Teoksen on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Tammi 2019-08-12. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja kyet iloitsemaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat käytännöllisesti mukanasi omassa kännykässäsi. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Kun yhä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.