E-kirja

Lue tai kuuntele

Noora Valkonen - Pala kurkussa – Selviytymistarinoita syömishäiriöistä maksuttomasti

”Ei kannata syödä liikaa kakkua, sukulainen totesi rippijuhlissani. Pian keksin, että voisin itse laittaa huomautuksille pisteen.”

Syömishäiriö alkaa usein halusta laihduttaa. Pian kaikki ajatukset alkavat kiertyä ruoan ympärille ja syömiseen ilmaantuu sääntöjä, joiden rikkominen ahdistaa. Jotkut lakkaavat lopulta syömästä lähes kokonaan, toisilla nälkäkuuria seuraa ahminta, joka voi päättyä oksentamiseen tai rajuun liikuntaan. Anoreksia, bulimia, ahmintahäiriö ja ortoreksia ovat erilaisia syömishäiriöitä, mutta niiden syntymekanismit ovat samanlaisia.

Pala kurkussa kertoo, miten syömishäiriö etenee viattomasta laihdutuksesta syömisen ja kehon tiukkaan kontrollointiin. Haastatellut kertovat monia syitä koulukiusaamisesta täydellisyyden tavoitteluun – syömisen sääntely on ollut heidän selviytymiskeinonsa elämän koettelemuksissa.

Valaiseva ja toivoa antava teos etenee sairastumisen ensi merkeistä uuden tasapainon löytämiseen ja tuo kuuluviin myös sairastuneiden läheisten äänet.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Noora Valkonen

Julkaistu

2019-04-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

105 sivua

Tietoa kirjasta Pala kurkussa – Selviytymistarinoita syömishäiriöistä

Pala kurkussa – Selviytymistarinoita syömishäiriöistä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mahtavan teoksen on raapustanut Noora Valkonen. Teoksen pituus on 105. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä messissä kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, vaan onnistut nyt nauttia kirjasta aina kun haluat vaika bussissa. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2019-04-06 julkaisijan Atena toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin uuden oven kirjojen luokse. Jos sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on mukanasi satoja kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen koettaminen on lisäksi todella vaivatonta, sillä pystyt vapaasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.