E-kirja

Lue tai kuuntele

Tapani Kiminkinen, Hannes Karppinen - Parannetaan kansa maksuttomasti

Kansa terveeksi lääkärin ja parantajan voimin!

Ovatko yliopistolääketiede ja kansanlääkintä lopulta kovin kaukana toisistaan?

Maalaislääkäri Tapani Kiminkistä ja kansanparantaja Hannes Karppista yhdistää lempeä karisma, tapa kohdata potilaat ja huolehtia heistä. He ovat tahoillaan tehneet pitkän elämäntyön suomalaisten yleisimpien sairauksien ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi. Yhteisen arvomaailman ja vuosien ystävyyden pohjalta kumpuaa syvä arvostus toisen tekemiseen - koulukuntaeroista huolimatta.  

Kiminkinen ja Karppinen jakavat yhteisen huolen elämän perusasioiden karkaamisesta ihmisten käsistä: "Olemme nähneet sen johtavan epäterveiden elämäntapojen kautta moniin sairauksiin, riippuvuuksiin ja ihmissuhdetragedioihin, jotka voitaisiin terveemmällä ymmärryksellä välttää." Miehet pureutuvat teoksessaan kansanterveyden ytimeen ja suomalaisten yleisimpiin sairauksiin selkeäsanaisesti.

Tv:stä tuttu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen toimii terveyskeskuslääkärinä Saarijärvellä. Hän on suosittu luennoitsija ja kolumnisti, joka taitaa tiedon annostelun huumoria unohtamatta.

Mestariparantaja Hannes Karppinen on hoitanut potilaita yli viisi vuosikymmentä. Kansanparantaja on erikoistunut parantamaan kansaa ikivanhoin manuaalisin keinoin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tapani Kiminkinen, Hannes Karppinen

Julkaistu

2017-01-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Parannetaan kansa

Parannetaan kansa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tuotti Tapani Kiminkinen, Hannes Karppinen. Parannetaan kansa on pituudeltaan 150 sivua, siis erittäin sopiva pituus luettavaksi. Ethän missään nimessä rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin erinoimainen konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Tammi 2017-01-03. E- sekä äänikirjat tarjoilevat vetoavan vaihtoehdon nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Tarviit pelkästään puhelimen jolloin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Sovellukset toimivat tavallisesti 10-15€ kk-maksulla, millä saattaa kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan parhaita e-kirjoja. Jos et ole vuorenvarma onko tämän lainen sovellus sopiva sinulle, niin pystyt kokeilla tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.