E-kirja

Lue tai kuuntele

Paula Tiessalo, Aune Karhumäki - Parisuhdepäivitys maksuttomasti

Mitä jos parisuhde ei olekaan ainoa suhdemuoto? Jos Ainoita Oikeita onkin monta yhtä aikaa? Tai jos vapaudestaan huolimatta haluaa valita sen yhden ihmisen, jonka kanssa jakaa kaikki? Moni elää rakkaussuhteitaan valmiin käsikirjoituksen mukaan. Vaihtoehtoja kuitenkin on.

Raikas ja rohkea Parisuhdepäivitys haastaa tunnistamaan parisuhdenormit ja tarjoaa toimintamalleja, joilla muut ovat saaneet pari- ja monisuhteensa toimimaan. Puheenvuoron saavat erilaisissa suhdemuodoissa elävät ihmiset: 20 vuotta yhdessä ollut pariskunta tapailee muitakin, polyperhe elää kolmestaan ilman kolmiodraamoja ja vakiintuneilla pareilla on satunnaisia seksikumppaneita.
Parisuhdepäivitys korostaa tunnetyön ja kommunikoinnin tärkeyttä. Ihmiset muuttuvat, suhteet muuttuvat, mutta muutos saattaa tarjota uuden mahdollisuuden.

Aune Karhumäki on psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja inhimillistämistyön sekatyöläinen.
Paula Tiessalo on terveystoimittaja, seksuaalineuvoja ja rakkaustutkimusmatkailija.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Tiessalo, Aune Karhumäki

Julkaistu

2020-06-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Parisuhdepäivitys

Parisuhdepäivitys on kutkuttava ja iloinen itsensakehittaminen, joka ei todella jätä lukijaansa vaisuksi. Tämän erinomaisen kirjan on tehnyt Paula Tiessalo, Aune Karhumäki. Lukemista löytää 120 sivua, niiden kanssa saatat elää mahtavia oivaluksia. Tämän lisäksi e-kirjasta onnistuu samoin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä missä liikutkaan ja se tekee matkasta jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-06-11 julkaisijan Atena toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mukava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään olet. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat liikkuvat helposti mukanasi älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli vielä epäröit käyttäisitkö tätä palvelua, niin testaa sitä 2 viikon ajan.