Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Reidar Wasenius, Tiina Huttu - Personal Brainer maksuttomasti

Mistä puhti työelämän loppukiriin? Entä kuinka pitää älynystyrät terässä sitten, kun pomo ei enää tarjoa niille päivittäisiä haasteita?

Osaamme huolehtia kehostamme, mutta harva tietää miten treenata pääkoppaansa, vaikka aivoiltamme vaaditaan yhä enemmän ja yhä pidempään. Aivojen kunto ratkaisee arkemme sujuvuuden ja elämämme laadun - kaiken ikää. Se hidastaa muistisairauksien kehittymistä ja voi jopa poikia lisää toimintakykyisiä työ- tai elinvuosia.

Mutta mihin aivokuntoilijan kannattaa aikansa käyttää? Personal Brainer tarjoaa lukijalle paitsi tietoa uusista ja perinteisistä aivojumpan ja mielenhuollon menetelmistä, myös konkreettisen aivokunto-ohjelman. Kirja opastaa, miten aivojen muovautuvuuden voi valjastaa palvelemaan omia yksilöllisiä tarpeita ja harjoitella esimerkiksi terävämmäksi havainnoijaksi, paremmaksi rentoutujaksi, taitavammaksi keskittyjäksi tai luovemmaksi ongelmanratkaisijaksi.

Tiina Huttu on neurotieteen lisensiaatti ja aivoihin erikoistunut tiedetoimittaja. Hän on opiskellut neurobiologiaa, perinnöllisyystiedettä ja viestintää ja työskennellyt muun muassa Tiede-lehdessä, Neurologiasäätiössä ja Helsingin yliopistossa aivojen kehityksen tutkijana. Tiinaa kiinnostaa miten kasvamme siksi kuka olemme, miten voimme tulla siksi kuka haluamme olla ja mistä tiedämme mitä haluta. Hän ravitsee aivojaan leikkimällä, yllättymällä maailmankaikkeudesta ja pelaamalla sulkapalloa.
"Personal Brainer" Reidar Wasenius auttaa yhdessä kollegoidensa kanssa ihmisiä pärjäämään paremmin ja saavuttamaan parempia tuloksia päivittäisessä elämässään käyttäen BRIIM-järjestelmää. Reidar on toiminut opetuksen ja koulutuksen parissa Suomessa ja ulkomailla vuodesta 1984 työnantajinaan muun muassa Nokia, Samsung, Sonera, Digital Equipment Corporation, TEKES, Yleisradio sekä useampi opinahjo. Hän on median usein käyttämä asiantuntija aivojen, oppimisen ja viestinnän alueilla. Reidar on opiskellut tietotekniikkaa Teknillisessä korkeakoulussa pääaineenaan vuorovaikutteinen digitaalinen media. Hän omaa kuunnelluimman suomalaisäänen; kuulet sen viikoittain puhelimessasi tai matkustaessasi VR:n junissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Reidar Wasenius, Tiina Huttu

Julkaistu

2019-10-24

Lukija

Juha-Pekka Mikkola

Äänikirjan pituus

390 min

E-kirjan pituus

161 sivua

Tietoa kirjasta Personal Brainer

Personal Brainer on jännittävä ja hauska itsensakehittaminen, joka ei jätä todellakaan väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Reidar Wasenius, Tiina Huttu. Kyseinen Style of music on sivumäärältään 161 sivua, eli nautintoa riittää runsaasti illaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä mukana vastaanotat jopa 6:30:02 h. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä missä liikut joten se saa matkastasi kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut Juha-Pekka Mikkola. Tämän kirjan julkaisi WSOY 2019-10-24. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin vetoava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan kuljet. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat reissaavat kätevästi mukana puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja sekä lukemaan parhaita e-kirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu hyvä itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.